Aloita uusi keskustelu

Miksi kaivoit maata pihastamme poissaollessamme

Aloittaja: Multaako vain ? Asuminen 12.8.2019 19:26

Vapaa-ajan asunnon pihaamme Pohjois-Karjalassa Valtimolla oli ilmestynyt noin metri kanttiinsa oleva alue, josta kasvillisuus on poistettu ? Ihmettelen mitä kasveja olí joku tarvinnut, rikkaruohoja ? Ei minun mielestäni siinä ollut muuta kuin vain rikkaruohoja, siinä on täytynyt olla lapio tai kuokka mukana, onko ollut vaivan arvoista, käydä luvatta toisen pihassa vai ufoko siihen oli laskeutunut ?
Taitaa meitä olla moneen junaan, ja jotkut jäävät asemalle ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 24 viestiä

Anteeksi! Näin siinä paikassa juhannusyönä Aarniovalkean, ja luulin siinä olevan aarteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko mökkisi Valtimon Rumossa? Siellä sanotiin salolla asuu ns. "Rumon Tarzani. Liekkö se vielä siellä? onko Tarzanin huutoja kuulunut kesäiltoina kuulunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisitkohan antaa pienen näytteen, jotta ei turhaan pelästyisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milläs vainulla sinä aloittajaa naiseksi tituleeraat? Ja että minä häntä naisena pitäisi ja hänelle tuskissani huutelisin? Kuule jos naista olet vailla minä timppa Shemeikan nimeä virallisemmin kirkon kirjojen mukaan tottelen. Voin sinulle yhden naisistani lahjoittaa, vaan hänestä et enää sukusi jatkajaa kyllä saisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mikäs niiden tablettien ottamisessa sinua niin kiinnostaa? Luonnollinen elämään kuuluva asia ja ottaa ne ajallaan. Apteekista saa neuvoja, jos lääkäri unohtaa antaa. Otahan sinäkin vaan rohkeasti ne masennuslääkkeet niin opit olemaan kohteliaampi. Lääkkeet auttavat siihenkin vaivaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei muu kiinnostakkan, kuin ne sivuvaikutukset lähinnä harhaisuus. Tuntemattomille päättömyyksien kirjoittelu ja sitä rataaaaaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sulla tuo projisointi toimii, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Sinulle ei päättömyyksien kirjoittelu riitä vaan haukut tuntemattoman ihmisen vielä kaiken päälle. Ei ollut kivaa eikä mukavaa eikä mitään muutakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moi! . . uskallanko kysyä oletko se YNNÄ joka jokuaika sitten minun sydäntäni niin liikutti. Ja itseni mieheksi tuntemaan sain monininaisin tuntemuksin jopa pakotuksin? Olen ajatellut jos häät vaikka täällä Juttutuvassa pitäisimme? Voisimme kirjoittaa ne kuuluisat TAHDON sanatkin niin toisemme "oikeesti" saisimme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avot, kalassa kävin. Vähän matoja kaivoin purkin pohjalle. Nätisti jäljet siivosin. Älä sie tyhjästä mökötä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/