Aloita uusi keskustelu

Mikähän on nykyään Oulun levottomin lähiö ?

Aloittaja: Takaisinmuuttaja Asuminen 10.7.2018 17:12

Mitkähän lähiöt ovat nykyään Oulun levottomimpia mihin ei nuoren kolmivuorotyössäkäyvän naisen kannattaisi muuttaa. Eli pitäisi olla hiljaista ja rauhallista. Kun joutuu liikkumaan yölläkin ja yksin ja sitten pitäisi myös saada nukuttua öisin ja välillä päivälläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 189 viestiä

Kannattaa välttää niitä nurkkakuntia joihin on sijoitettu asumaan paljon ns. häiriköitä.
Ei taida enää löytyä montaakaan paikkaa jossa heitä ei olisi.
Mutta, jospa uusi halitus tekee nyt asialle jotain. Nyt kun koulutusaikaa pidennetään ja kaikista kuulemma "pidetään huolta", niin seuraava sukupolvi on parempaa kuin nykyinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tämän hallituksen aikana peli vaan kiiihtyy. Viherpiipertäjien halaussessiot jatkuvat niin kauan, kun omalle kohdalle sattuu halukas karju vaatimuksineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta ei ole lähiö. Keskusta on hyvin rauhallinen asuinalue. Lähiöiden juopottelijat vain tuppaavat pilaamaan sitä rauhallisuutta kun tulevat tänne juhlimaan ja tappelemaan.
Täällä asuu hyvin paljon ikä-ihmisiä. Olemme hyvin rauhallista porukkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kaukovainio ei voi muuttua paremmaksi. Kurja yllätys, kun asunnon ostaja huomaa samassa talossa olevan päihdevammaisten ja mielenterveyskuntoutujien asutuskeskittymän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huttukylän keskustakin on nykyään mahottoman levoton paikka. Mopopojat kaahailee yötäpäivää, riskit työkuntoset miehet kävellä leppasee arkipäivinä kalijakassien kanssa jokirantaan, tupakin natsat heitetään minne sattuu, autojen ratioita huuvatettaan täysillä. Ennen oli asiat paljo paremmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen asunut Rajakylässä, Toppilassa nyt Tuirassa. Kaikki alueet on ollu rauhallisia, vain hajanaisia laukauksia silloin tällöin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä. Muutenkin jokaisessa lähiössä on rauhallisia ja vähän levottomampia taloja, Oulussa ja koko Suomessa. Vaikka alueen maine olisi mikä on niin siellä on myös rauhallisia pihapiirejä joissa ei edes tiedä mitä muutaman korttelin päässä tapahtuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toppila, tuira, keskusta. Niihin en muuttais mistään hinnasta. Rajakylää on turha parjata, secei ole enää entisensä kun isot talot on siivottu, matuja kyllä löytyy mutta ihan normi lähiö ja kivat ulkoilureitit, ja lastdn puistot, palvelutkin löytyy. Rivari ja omakoti alueella onpikein rauhallista, eikä mua pelota mennä iltasella kauppaankaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

maailmanloppu toppilasa : olisi lopettaa kaljan ja tupakan myynti. tai siirtää kauppa kilometrin päähän.
alueeltahan katoaisi korkeakulttuurikin samalla.... ??!!
%DDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä on pääasiassa kaupungin vanhempia vuokrataloja, huonosti hoidetut piha- ja puistoalueet, ja minne on asutettu paljon alkoholisteja, narkomaaneja sekä mamuja. Sieltä ovat jo viksuimmat liikkeet poissa, lukuun ottamatta yötä päivää auki olevaa juottolaa, turkkilaista pitzeriaa ja R-kioskia. Siinä ainekset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaisi etsiä sitä rauhallisinta lähiötä, ei tarvitsisi nimetä ensin pahimpia. Riippuu hieman siitä minkälaisen asunnon aiot hankkia ja missä päin työpaikkasi on? Itse muuttaisin Karjasillalle, palvelut lähellä ja rauhallinen paikka. Jos kerrostaloon, niin Kaukovainiolle, siitä tulee hieno paikka uusine ostoskeskuksineen. Olen asunut siellä aikoinaan vuosikymmeniä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi