Aloita uusi keskustelu

Mikä on vierasparkin tarkoitus?

Aloittaja: Taloyhtiön parkkipirkko Asuminen 26.6.2018 15:04

Onko tarkoitus tienata vai aliarvioida osakkaita?

Meillä taloyhtiössä yksi osakas pitää jatkuvasti lähisukulaisten autoja pihalla parkissa viikkokausia. Nähtävästi omaiset ei halua viedä autojaan lomien ajaksi lentokentälle tai muualle parkkiin. Osakas itse vaanii kyllä toisten autoja miten ja missä ne ovat.
Voiko tätä mitenkään saada loppumaan. Isännöitsijä tietää asiasta mutta ummistaa silmänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 90 viestiä

Meidän vieraspaikalla pitää autoa entinen vuokralainen. Ei tarkoitustakaan hakea koslaansa pois, huomautuksesta huolimatta. Vieraat valittavat, ettei tahdo autoa saada sopimaan. Pitäisikö talon väen ottaa leka käyttöön...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä käy joku hoiva auto parkissa vaikka on naapurin talossa...Wautsi että ne kehtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asialla ei ole mitään tekemistä kenenkään muun kuin parkkeeraajan itsensä kanssa.

Ei ole sen mainitsemasi osakkaan asia miten hänen vieraansa parkkailee, kuten ei sinunkaan vieraidesi parkkeeraus kuulu sinulle vaan sille vieraallesi itselleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nimi sanoo tarkoituksen, tosin moni asukas käyttää vieraspaikkaa, koska ei viitsi laiskuuttaan ajaa omaan autotalliinsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Isännöitsijä ei ole herra taloyhtiössä, vaan palkattu renki. Suurin pomo on hallituksen puheenjohtaja ja seuraavaksi jäsenet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kaupungissa on ihanaa asua kun kukaan ei kyttää millään tavalla. Eikä siellä tarvi autoakaan kun kaikki on kävelymatkan päässä. Jaa mutta pitäähän sieltä päästä maalle katsomaan vapaita ihmisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta sehän eli tuohan on vierasparkkien pääasiallinen TARKOITUS! Et sinä määrään mitenkään kuinka pitkään joku vieras sukulaistensa tai ventovieraan luona viipyy ja aikaansa kuluttaa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on aivan totta, niin kauan kuin pysäköijä noudattaa vierasparkkien pysäköinnin neljän tunnin maksimiaikaa. Muutoin pysäköinninvalvonta muistaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylässä ollan PÄIVÄ KAKSI TAI VIIKKO !! Ja se ei kuulu pysäköinnin valvojalle pätkääkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meilläkin kymmenen asunnon rivitalossa kulkee ainakin kolme vakituista "jarrumiestä" autoineen, joten vieraspaikat ovat jatkuvasti heidän käytössään.
OYS:n läheisyys vaikuttanee tähän ilmiöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, minä pidän autoni naapuritalon vierasparkissa ilmaiseksi, oma taloyhtiö perisi maksun, kas siitä tulee säästöä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vierasparkki on sitä varten, että siihen parkkeerataan perheen kakkosauto. Jos ei mahdu niin sitten kadun varteen. Huoneistoa kohti pitäisi mitoittaa 2 parkkipaikkaa. Elintaso on niin korkea, että lukiolaisilla on perheen kolmas auto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on nykyihmisen normaalia käytöstä.
Jos ajaa autotalliin, niin siinähän joutuun nousemaan usemmin autosta ja aukomaan ja sulkemaan autotallinsa ovea. Se on kovasti rasittavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä on monenlaisia "ohjeita"pysäköinnistä L-luvalla.Lukekaa luvan mukana tullut ohjeisto missä saa ja missä ei saa kyseisellä luvalla pysäköityä .jos ette itse ymmärrä lukemaansa,niin kysykää joltakin joka ymmärtää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä huomattu, kuinka yhdenkin taloyhtiön vieraspaikka on täytetty auratulla lumella, jonka viemistä lumen kaatopaikalle ei tunnu kiinnostavan ketään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taloyhtiö voi käyttää hallitsemaansa aluetta haluamallaan tavalla, kunhan asemakaavamääräyksiä ei rikota. Säilyttää vaikka lunta alueellaan. Asunto-osakeyhtiön yhtiökokous voi tietysti ohjeistaa talon hallitusta jollakin muullakin tavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Marinin kallis vedätys

159 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille