Aloita uusi keskustelu

Kerrostalo

Aloittaja: Eleni Asuminen 9.12.2019 06:49

Miksi kerrostalo-osakkeet ovat niin arvokkaita? Luulis, että halvemmalla saa rakennettua päällekkäin. Nyt, kun katsoo osakkeiden hintoja, niin ei omakotitalon hinnalla saa ku yksiön tai pienen kaksion.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 211 viestiä

Paras asumismuoto kerrostalo,ylin kerros,keskustassa tai aivan tuntumassa. Jos vielä kesämökki "korvessa" niin parasta se on mitä olla voi. Viikolla työhommia ja vapaalla ollaan korvessa vapaalla. Auto seisoi työrupeaman ajan taloyhtiön parkissa. Kaupunkikulttuuria ei taida Suomessa ollamuuallakuin etelän suurimmissa kaupungeissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustassa ehkä ylin kerros paras, mutta muualla huonoin. Kyllähän alakerta on paras. Helpoin kulkea ja ei kuulu äänet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monta Toopea kun rakentaa samaa taloa niin siinä hintaa tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäpä kun sadekaudet lisääntyvät ja vesi tulvii yli äyräitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Moni toope insinööri yrittää itse rakentaa/ rakennuttaa talon. Eihän siitämitään tule muuta kuin talolle hintaa, kun ammattilaiset joutuu parsimaan niiden teoreetikkotomppeleiden sotkuja. Sitten eivät voi myydä talojaan, kun talon rakennuskustannusket oli 400K ja hinta mut voi pyytää on 100K. Ja eivät uskalla myydä taloa, koska myyjän vastuu 5 vuotta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maksaa kun asumisen laatu parempi. Asun keskustassa ja en enää ikinä muuta 500m kauemmaksi torilta. Ei ole lumitöitä yms. Auton annoin lapsille. On aikaa harrastaa ja palvelut kävelymatkan päässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaan onko se kaljakuppiloissa käynti ja ostoksilla vetelehtiminen harrastus? Muuta ei keskustoissa voi harrastaa jos katupölyn yskimistä ei lasketa harrastukseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustoissa ei voi muuta harrastaa kun vetää kaljaa, ostoksilla käydä ja yskiä katupölyä?! Voin kertoa, että harrastusmahdollisuudet ovat 100 kertaa paremmat kuin missä tahansa lähiössä tai pellon reunalle rakennetussa omakotitalohelvetissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö keskustassa ole enää kauppoja, kun torille pitää mennä kaupoille? Tori se on muailman napa myös Savon kaapunneissa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan täälläkin 9km keskustasta 2,7ha tontti ja talo 250m2 , isonlainen huusholli yhdelle asukille. Palvelut lähellä ja lisää rakennetaan koko ajan. Voishan tässä lähteä Caritaskyläänkin
jos joku rahamies ostaisi tämän paikan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmetyttää minua myös nuo uusien kerrostaloasuntojen järkyttävät hinnat! Miten muka kerrostalon rakentaminen voi olla niin kallista, yksiötkin omakotitalojen hintaisia. Kyllä nyt rakennusyhtiöt huijaa ostajia ja vetävät välistä sievoisen summan ja vielä kehtaavat jättää rakennusvirheitä näihin ”kennostoihin”.

Kannattaa tarkkaan miettiä kannattaako kerrostaloon edes muuttaa. Tuttavani muutti kesällä kerrostaloon ja valittaa jatkuvasta metelistä, naapureista kuuluu pianonpimputusta, koiran räksytystä, kovaäänistä riitelyä, imurin ääniä, wc-n vetämiset, suihkussa käynnit, musiikin ja tv:n kuuntelu, korkokenkien kopse, lasten mekastus, hissin äänet, portaikossa juokseminen jne. Portaikossa haisee usein kuvottava, mausteinen ruoka, jota ulkomaalaiset naapurit tekevät päivittäin ja se kulkeutuu myös muihin huoneistoihin. Parvekkeella haisee tupakka. Yläkerran naapuri puistelee petivaatteet, pöytäliinat, pikkumatot ja pölyhuiskat parvekkeelta suoraan alakerran asukkaan eli ystäväni kiusaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa siltä, että asutaan aika syrjässä ja vanhassa "kennostossa". Ja olisiko ihan vuokratalokin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää ainakin se 350000€ laittaa niin saa semmosen kennon että ei kuulu äänet naapureista. Yleensä taloissa on parvekelasit tuohon hintaan. Ei haittaa puistelut mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Omassa kämpässä on parvekelasit. Sätkä ja sellu haisee kuin viimeistä päivää. Ihan turha kuluerä, niinkuin koko parvekekin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, kannattaa todellakin miettiä, mistä ne pörssissä olevat rakennusalan yritykset keräävät ne miljoonien voitot!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

OKT 250 neliöä omalla lähes hehtaarin tontilla lähellä palveluja, aah. Tarvittaessa palveluja saa rahalla, kun joskus sen tarve tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpö höpö tuollaisia tontteja ei ole lähellä palveluja. Jossakin ylikiimingissä voi olla, mutta minun mittapuulla se on hylättyä korpea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Sankkaa savua
lukija

Uusin lukijakuva

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille