Aloita uusi keskustelu

Itä-Patela Oulu asuinalueena?

Aloittaja: Asuminen 20.1.2020 19:22

Harkitaan asunnon ostoa Itä-Patelassa, kerro alueen hyvistä ja huonoista puolista, kouluista ja päiväkodista. Mielellään realistisia ja omakohtaisia kokemuksia, kiitos!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 21 viestiä

Jopa huvittava lukea nuita kommentteja, joissa ei ole mitään perää. Itäpatela niin kuin koko pateniemi muutenkin rauhallista ja viihtyisää aluetta varsinkin Oulun mittapuulla mitattuna. Hyvä paikka asua ja jos löytyy mieluinen asunto niin kyllä voin suositella.
Mopopoikia ei todellakaan ole häiriöksi asti eikä kannata huudella sieltä tuirasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tunnen useamman, joka on muuttanut tuon mopojengin takia pois. Haukiputaantien itä- ja länsipuoli ovt hyvin erilaisia asuinalueina. Itä-Patelassa on Rajakylän piirteitä. Ei tosin koko alueella, mutta esimerkiksi päiväkodin ja grilli-kioskin seutua kannattaa vältellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

samaa mieltä kanssasi, olen asunut täällä jo toistakymmentä vuotta ja rauhallista on ollut, en voi moittia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pateniemi on hyvää seutua asua. Itäpuolella on kiemurteleva Kuivasoja, asutus ei ole päässyt sen rantapolkuja tuhoamaan. Länsipuolella on meri, vapaa liikkuvuus säilyy vaikka taloja rakennetaan rantaan. Tervetuloa Pateniemeen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Olen asunut Itä-Patelassa. Tykkäsimme asua siellä, rauhallista seutua, ei kaupungin levottomia kerrostaloja, vaihtelevia koiranulkoilutusreittejä löytyy ja mukavia ihmisiä asui naapurustossa. Kaupat (Lidl ja S-market) ja apteekki ovat vain länsi-Patelan puolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin tuiralaisena sanon että huono sijainti. Jos ei oo autoa niin et pääse mihinkään. Terveyskeskuskin siirtyi Tuiraan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo vuojesta -83, on hyvä paikka asua tarpeelliset palvelut 15 min. säteellä, jos kaupungissa tartee käyä vain 20, min. Ensin kun tutustuu patelan historiaan sitte kiertelee autolla koko suur patelan jotta saa käsityksen alueesta sekä palveluista, puuttuu vain kirkko ja hautaustoimisto.Terve tuloa meren äärelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hunningolla olevien moponuorten terrorisoima, rauhaton alue. Asuin siellä muutaman vuoden, mutta täytyi muuttaa pois alkoholistinaapureiden takia.

Harmi sinänsä, koska muuten ok sijainti ja kaukana liikenteen melusta, eikä ole turpeenpolton laskeuma-aluetta, kuten Koskela.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laskeutuma alue? 99.8 prosenttia kaikista toppilan savukaasun hiukkasista poistetaan ennen piippua. Piipusta ei edes tule savua, vaan 30 asteista höyryä. Kaikki lämpö otettu talteen matkalta esim lauhdutinlaitoksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän nuo Alkoholistit Majailee kun 40 vuoden aikana ole nähnyt haittalaisia ainakaa Itäpatelassa,hyvä rauhallinen paikka Palvelut lähellä ja liikenteellisesti parasta Oulussa,eikä tuo merikään kovin kaukana ole,ei saa sekoittaa Herukkaa ja Rajakylää,Itäpatelaan,tule vaan tänne et pety.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En suosittele , ilima aikusii räkänokkii , koko kylä täys , kyttääjiä , juoru-ukkoja/akkoja, elä hyvä ihiminen muuta patelaa , huhhuuhh...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän tuolla lene aika huono maine, mistäköhän johtunee, ainakin siellä noita kaljan kittaajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvää aluetta.

Saisi vaan olla kiertoliittymä Karinkannan ja Possakantien risteyksessä.
Todella vaarallinen risteys.
Tästä pohjoiseenpäin on useita kiertoliittymiä,
miksiköhän tämä jätettiin väliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille