Kommentoi

Kaikista puutteistaan huolimatta, tämä Jari on sata kertaa luovempi kuin hesari virkamies-pilapiirtäjä. Olen useamman kerran antanut palautetta HS toimitukselle, että piirtäjää vois kierrättää maakuntalehtien mainioiden piirtäjien kesken, mutta eipä se herroille ja neideille käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä olisi Jarille piirrosaihe, seuraavat henkilöt kuvaan mukaan:
-Nerg
-Paatero
-Keski-ikäinen kantasuomalainen mies Kajaanin Otanmäeltä
-Irakilainen turvapaikanhakija
Jari keksinee itse tästä henkilökategoriasta ajankohtaisen ja hyvän sarjakuvan.
En pidätä hengitystäni odottaessani julkaisua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi satukerhot olisivat Suomen lain ulottumattomissa? Ei muumitalossakaan rikota lakia seurauksetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ompas nykyihminen vain niin "sivistynyt" ja "koulutettu nykyisin", hän ajattelee luonnollisesti, että ylin mahdollinen auktoriteetti ja tietämys tässä maailmassa on ihminen, näin ollen yhteiskunnan yleisen mädättymisen seurauksena nautakarjan enemmistön mielipiteestä muodostuu totuus, tottahan sen täytyy olla koska TV:ssä ja koulussa niin opetetaaan. Satukerhoiksi nimitteleminen on vain mitättömän ja merkityksettömän ateistin paineiden purkua, hän niin mielellään vetäisi kaikki muutskin sillä mitättömälle ja merkityksettömälle tasolleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Satuhahmoihin ja satukirjoihin vetoaminen lainsäädännössä ei palvele kenenkään muun etua kuin niiden, jotka käyttävät "uskoa" oman etunsa ajamiseen muiden kustannuksella. "Usko" vedetään peliin aina, kun se itselle sopii ja unohdetaan, kun se vaatisi omista eduista luopumista. Rehellinen ja ihmisarvoa kunnioittava ihminen ei tarvitse mitään keksittyjä järjettömyyyksiä tekojensa takeeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei eduskunta päätä siitä, keitä kirkko vihkii avioliittoon. Päivi Räsäsen ja Mika Niikon pitäisi yrittää ymmärtää, että he ovat päättämässä maallisesta lainsäädännöstä, eikä minkään uskonnollisen yhteisön asioista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On muodikasta liioitella ongelmaa, mitä ei ole. Viimeisin ylilyönti herralta, joka yritti nerokkaasti kytkeä rasismin sairaudeksi, mutta joutuukin nyt pyytämään anteeksi joka käänteessä. Seuraavaksi pyytelemään anteeksi sitten Venäläisiltä, missä ilmeisesti olisi logiikan mukaan autisteja vielä suomeakin tiheämmässä. Suomalaisten rasismin pelko on mennyt niin pitkälle, että sitä torjutaan jo valheillakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pöh. Tehköön nuo kaksi mitä haluaa, mutta kuka hölmö yrittää ängetä vaikka futisseuraan ja ihan ensitöikseen vaatii muuttamaan säännöt oman mielen mukaiseksi. Miksi pitää väkisin kirkkoon tulla, tämä on ihan sairasta silkkaa huomion nälkää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et siis vieläkään ole perillä siitä, että kyse on maallisesta lainsäädännöstä ja maistraatissa suoritettavasta vihkimisestä. Kirkko päättää omista käytännöistään itsenäisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kun leivän eteen pitää jotain vääntää niin näin voi käydä. Eihän tuossa ole edes mitään logiikkaa, onko Jarilla krapula tms?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuin vakka ja kansi sekä lupsaus päälle, kuten sanottiin toisilleen täydellisesti sopivista pareista. Kaaso ja bestman modernia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image