Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (27)

Niin kyllähän tasapuolisuuden vuoksi alle 6-kymppiset sairaseläkeläisetkin pitäisi puhuttaa 3 kk:n välein. Jos vaikka olisi kunto jo palautunut paikkaamaan huutavaa työvoimapulaa...:)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huono ja turhan brutaali, kannatushan (sdp) on palannut entiselleen, että vois muuttaa jo asennetta asioihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Politiikka on mahdollisuuden ja mahdollisuuksien, erilaisten todennäköisyyksien, suhteiden ja suureiden taidetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ansiosidonnaiset päivärahat pois ne lisää eriarvoisuutta ja järkyttää yhteiskuntarauhaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo tämä päivärahanpoisto tehtäs, niin rikkaat rikastus entisestään. Ne joilla on rahaa, alkas ostamaan näiden ilman rahaa elävien omaisuutta. Juuri näin toimittiin 90 luvun lamassa. Joko tajuat miksi kokoajan köyhimpien mahdollisuuksia heikennetään? No niiden omaisuus halutaan tämän muutaman rikkaimman prosentin taskuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Annetaan 0,5% veronalennusta ja kiristetään maksuja 0,85%. Lisäksi valmistellaan lisäveroja opposition toimesta, kun astuvat remmiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa Jari, hyvä piirtäjä, olla nyt hakoteillä ajatustensa kanssa. Yhteistä hyvää hallitus yrittää pelastaa sen, minkä vastaanpotkijoilta ja trolleilta pystyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, Juhan, Annen, Björnin, Niklaksen ja Antin yhteistä, koska siitä saa aina pienempikin poliitikko roponsa ja samppanjaa. Kaiken maksaa aina työntekijä - rahoja laskemalla ne lisäääntyy, muttei tuota yhtään mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tässä yhteistä hyvää ollaan pelastamassa, niin missä viipyy osinkovero uudistus ? Pääomaverolle olisi kaikki osingot pantava lähteestä riippumatta. Nykyisessä on niin paljon porsaanreikiä, ja sekavuutta, ettei siitä ota selvää edes verottaja. Sitten varallisuusvero, taatut 100 milj€, lapsilisät, poistettiin jopa englannissa, yli 40 000€ ansaitsevilla toinen kuukausipalkka kaikkine lisineen, pois pois moinen, yli 350 000€ asumisen verotus, tämäkin pantiin toimeen briteissä, kyllähän tätä hyvin toimeentulevilta verotettavaa löytyisi, jos vai halua siihen suuntaan olisi, mutta kun ei ole. Kaverikapitalismi jyllää, ja eräs ministeri hävitti valtiolta 34 milj.€, eikä koira perään hauku.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienosti Jari on piirroksessaan pelkistänyt että mitä päämääriä nykyisellä leikkauspolitiikalla oikeasti ajetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuon piirroksen originaali pitäisi lahjoittaa sijoitettavaksi Valtioneuvoston kokoushuoneen seinälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kyllä erikoista, että talous meinataan saada sillä pyörimään, että niille annetaan lisää, joilla jo ennestään on. Se on ihan tutkittua, että vaikeina talousaikoina tällaiset ihmiset eivät lisää kulutustaan, vaan veronkevennykset jäävät heillä säästöön ja ovat näin ollen pois talouden pyörittämisen rattaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis valtioko antaa rikkaille rahaa ja ottaa sitä köyhiltä? Paljonko pitää maksaa ja koska tulee maksulappu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet köyhä eli ansiotyössäkäyvä niin kiky-sopimus leikkaa sinunkin palkkaasi mm. siirtämällä yrityksen eli viime kädessä yrityksen omistajien lakisääteisiä maksuja sinun itsesi maksettavaksi. Maksulappua ei tule vaan viedään suoraan palkasta jolloin et voi siitä luistaa mitenkään.

Toki vastapainona on annettu hyväuskoisten höynäyttämiseksi ns. veronkevennykset jotka tietysti euromääräisesti koskee eniten rikkaita. Miljoonan tienaava hyötyy 1%:n veroalesta saamalla 10000€ vuodessa enemmän käteen kun taas sinun ja minun kohtalona on jäädä tappiolle kun molemmat ynnätään yhteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (27)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image