Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (51)

Shervoodin iloiset veikkoset taas vuoden alusta rohmuavat jälleen pienituoloisimpien tuloja!
Esim. sadan euron eläkettä pienennetään 0.85 euroa kuukaudessa, näin uutiset kertoo.
Mieluiten alle 1000 euron eläkkeitä pitäisi korottaa 100 eurolla, kun kaikki kulut nousevat!
Eipä ne iloiset veikkoset koske miljoonatuloisten kukkaroa, koska sinnehän ne kantavat ne pienituloisilta rohmuamansa vähäiset roposet, eläkeleikkaus ja muut noin 200 miljoonaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin ne iloiset veikkoset siinä ajelevat ja keräävät köyhiltä ja pienituloisilta viimeisetkin roposet ja kiikuttavat ne sitten kiireesti kansakunnan rikkaimmalle eliitille ja sitten juhlat pystyyn.
Kyllä on jälleen kerran oikein nappiin osunut piirros!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin ne iloiset veikot köyhiä kyykyttävät ja vievät tuhkatkin pesästä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meiltä köyhiltä otetaan, koska meitä on helpointa potkia halunsa mukaan! Meillä ei paljon ole, mutta meitä on paljon tässä hyvinvointivaltion irvikuvassa!!! Emme myöskään uskalla/pysty/osaa haastaa valtiota oikeuteen vaikka he syyllistyisivät rikolliseen toimintaan meitä kyykyttäessään! Olemme helppoja uhreja...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhille syydetään ilmaista, vastikkeetonta rahaa joka luukulta ja sitten valittavat ettei muka paljoa ole. Ei ole kiitollisuudesta tuottavia veronmaksajia kohtaan mitään tietoa! Kyllä on leikkaamisen tarvetta edelleenkin. Nälkä tehköön röyhkimykset nöyriksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta KK22 - kun saa ilmaiseksi jotain niin sitten aletaan vaatimaan lisää ja lisää, jos siitä vaatimisesta joutuisi maksamaan niin johan loppuisi valittaminen. Ei tänne kohta kukaan halua veroja maksaa kun pitää tulonsiirtoja tehdä saamattomia miellyttääkseen sen lisäksi että osa tarvitsee oikeasti apua ja ei voi tilanteelleen mitään.

Vasemmistoa, vihr. ja sd.tä äänestäkää jos haluatte tilanteen muuttuvan tähän suuntaan missä kaikki työssäkäyvät ja yrittäjät pyrkivät välttelemään veroja kun edellämainitut puolueet tahtovat vain jakaa kaiken tasaisesti kesken kuten kommunistit tai ottaa velkaa äärettömiin koska jättipotti tai maailmanloppu voi tulla milloin tahansa.

Maksetaan velkakin velalla ja jätetään nuokin velat lasten hartioille jotka maksavat sen tavalla tai toiselle perintätoimisto maalle/maille X - jo(t)ka pumppaa vedet, tyhjentää kaivot, hakkaa metsät ja saastuttaa ilman periessään velkansa korkoineen kunnes jäljelle jää vain kaatopaikkaongelmajätteineen ja kärsivä kansa - siis se joka aina sai kaiken ilmaiseksi, se jolla ei ole varaa mihinkään ilman muiden apua, se joka ei ole kiitollinen mistään mitä saa ellei se vastaa samaa tuloa kuin se mitä toinen saa kovalla työllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraava hallitus se leikkaa kahta kauheammin. Pitää keksiä uusia keinoja, koska parin vuoden päästä kaikki vuokralaiset saavat asumistukea, kaikki yrittäjät yritystukea, laivanvarustajat varustamotukea, lainansaajat korkotukea, maataloustuottajat maataloustukea, opiskelijat opintotukea, lääkkeiden käyttäjät ja sairaat SV-korvausta, eläkkeensaajat hoitotukea, autoilijat romutuspalkkioita, työttömät työttömyystukea, köyhät toimeentulotukea, työpaikan löytäneet muuttoavustusta ja kunnat valtiontukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iteppä olette Ropin Huutinne ja zSOSinne äänestäneet ja valinneet. Muistakaa ensi blondeissa vaaleissa miten äänenne käytätte.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

5500000000,00e. uutta velkaa jaetaan taasen meille köyhille ensivuonna?! Kun jaettava ei lisäänny ja jakajat lisääntyy, niin heikoimmat kärsii?! Ei vaadi ihmeellistä päättelykykyä tämän tajuaminen?!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo 5,5miljardia on piäni summa, vaivaiset pari tonnia per työssä oleva. Työttömäthän loppujen lopuksi hekin kuppaa kukaroa, niiltä jotka tekee duunia, niin että kohta lienee oikea aika myydä kaikki pois, ja muuttaa pois ja jättää velat sitten niiden pitkäaikaistyöttömien ihmeteltäväksi, kun jätkä hyppää kieseistä pois, niinku se audi-mies.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuvasti taas piirretty. Siinä vaan on nyt sellainen Robin Hoodin porukka, joka ottaa köyhiltä ja pistää rahat omaan taskuunsa, mutta se oikea Robin Hood otti rikkailta ja jakoi köyhille!
Ei siinä köyhällä rahaa ole, viimeiset siemenperunat tai viimeiset tuhkat uunistaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu, oikea Robin Hood.... Minkäs palkkioviran se sitten saikaan populistisista tempuistaan ja virkamiesten tapoista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Piirtäjä piirtää tietenkin kansalle eikä puolueille.
Puoluelehdistä löytää erilaista pilapiirrosta, lue sieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomus on pysynyt kaikista parhaiten vaalilupaustensa takana. Nämä kaksi ovat haalineet ääniä puhumalla (sanonko mitä?) Toivottavasti kansa muistaa ainakin seuraaviin vaaleihin asti! Kiky = Ikivanha Vanhasen suunnittelema työreformi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (51)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image