Kommentoi

Taito ?.
Täällä kirjoitellaan, että suomalainen rakentaja ei tajua piirrustuksita mitään ???. Mutta, mutta en allekirjoita tuota, kun minun lapsuuden koti rakennettiin oli vuosi 1811:a. Ja olen aivan varma, ettei nuista rakentajista monikaan osannut edes lukea, mutta talon osasivat rakentaa!!. Kun isäni tuli sodasta hän alkoi korjaikemaan taloa, esim. vaihtoi tuohikaton pärekattoon, ja kun talo vuosituhannen vaihteessa vietiin kesämökiksi, niin se ei ollut niin laho, että olisi ollut home ongelmia ?. Tänään kun rakennetaan taloja ( omakoti, tai kerrost. ) niin muutaman kuukauden päästä talo on täynnä vettä ?. Ja olen aivan varma, että jokainen , rakennusmies ja rakennusmestari osaa lukea, ja kouluja on käyty vuositolkulla `!. Kun Olin rakennushommissa 60:ä luvun alussa, niin petonnilattioihin osattiin laittaa oikea kaltevuus. Nyt kun olen kulkenut taloissa missä pitäisi ollas tasaiset lattiat, ja kosteissa tiloissa viettävät lattiat viemäreihin. Mutta on aika kummallista, kun lattia viettää poispäin viemäristä ???. En ymmärrä ????. Se kyllä tietää home ongelmia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sielä on sellainen hyvä veli verkosto rakentelemassa julkisia rakennuksia suurella voitolla ettei voi kuin ihmetellä ettei kukaan ole jäänyt kiinni .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jari löytää hölynpölyn seasta oleellisen ja osaa iskeä siihen. Hieno oivallus tärkeästä asiasta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän rakennusmääräyksissä on suurin syy rakennusvirheisiin ja sisäilmaongelmiin. Toinen syy on valvonnan heikkous.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ongelma on se, että rakentajat ovat kouluja käymätöntä väkeä. Ei voida olettaa, että he osaisivat a) lukea piirustuksia oikein, b) noudattaa piirustuksia ja c) tehdä jälkeä, joka kestää.

Tekniikassa ei ole mitään vikaa, ainoastaan maan kuulussa suomalaisessa rakennusmiehessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

muovia muovia muovia ja hyvin varmaan voit henhittää jos pussin pistät päähän tiiviisti? miten käy jos ilmastointi ei toimi? miten rakennettiin talot jotka on satavuotta vanhoja ja edelleen asumiskuntosia? HENGITTÄVIKSI !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä. Joku idiootti on keksinyt, että taloissa pitää olla alipaine. Nyt kun sitten repäistään alipaine taloon, jota sellaiseen ei ole rakennettu, onko mitään taloa ? Niin on jokseenkin selvä, että alipaineinen tila pyrkii täyttymään, ja vetää seinistä ja viemäreistä ilmaan täyttyäkseen, ja samaan aikaan jumalaton ilmastointikone repii alipainetta taloon. Sitten kone pistetään kiinni, eikä tuo likainen ilma lähde mihinkään vaan jää sisätiloihin saastuttamaan sitä. Eli meillä ei olisi homekoulu ongelmaa, ellei joku jossain ole keksinyt alipaineistamista.

Tiedän kyllä mistä tuo virheajatelma on peräisin, painovoimaisesta ilmanvaihdosta. Toiminta perustuu paine eroon, mutta sitä ei revitä jumalattomalla koneella, vaan ns. hormi ilmiöllä joka luonnollinen tapa hoitaa asia, ja hengittävällä rakenteella ilma pysyy puhtaana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt keskustellaankin, että alipainetta tulisi pienentää uusissa rakennuksissa. Vanhoihin "harvoihin" rakennuksiin alipaine ei sovellu ollenkaan, mutta ei ole muutakaan tapaa keksitty. Imetään homeita ja epäpuhtauksia sisäilmaan, kunnes muuta ratkaisua olisi käytössä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedottajan varustus on esimerkillinen, jos halutaan demonstroida Marsin lennon olosuhteita. Sopivat myös homekouluihin, mutta kustannusten jako?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pudasjärven homekoulun ilma on parantunut uuden koulun valmistuessa niin että vanhalle homekoululle ollaan puuhaamassa mm. elintarvikkeiden jalostusta ja nuorten työpajoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä se taisi käydä Raahen entiselle poliisiasemallekin. Homeongelmainen poliisiasema muuttui työterveysasemaksi. Kummasti vain ongelmat hävisivät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

NII-in - pitäisi olla joka kerta välitunti ainakin se 20-30min ja ruokatunti sen tasan 1h15min mutta nii jos alkaa 45- ja loppuu vartin yli ja joskus ennen varttia vaille pääseepi syömää, niin ei siinä, muuta kun nuoret enemmän häiriintyypi, JA KAIKKI ON VAA VERESSÄ eli yksilöitä....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, alle puolentoista tunnin lounastaukoa ja puolen tunnin taukoja kerran tunnissa ei saada millään kasvatettua kunnon sosiaalidemokraattisia virkamiehiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä merkitystä ajankäytöllä on koulujen sisäilmaongelmiin. Paitsi, jos halutaan suunnata koulujen sisäoleskelusta muihin tiloihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image