Kommentoi

Ei paljoa naurata. Maksoin juuri tästä tilistä kiinteistöveroja, viime tilistä auton vakuutuksia ja sähkölaskuja ja syksyllä tulee isot mätkyt maksuun.. Saa nähdä kauanko jaksaa, kannattas varmaan ruveta sosiaalituelle...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...näyttää taas plagiaatilta erään edesmenneen piirtäjän eräästä työstä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on piirtäjä käsittänyt tilanteen väärin.

Kyllä Kreikka edelleen itse pyörittää omaa lainasalkkuaan, mutta lainan takaajiksi ovat tulleet muut euromaat. Kreikka saa lainansa täten samoilta pankeilta matalalla korolla, koska pankit tietävät saavansa antamansa lainan takaisin - jos ei Kreikalta niin takaajilta, käytännössä EKP:n rahanpainokoneesta. Euromaiden suora tuki on ollut aika vähäistä.

Yli varojensa eläjää ei pelasteta antamalla tälle lisää rahaa. Näin tämän asian on yllättävän moni käsittänyt. Ja siis ihan väärällä tavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta Kreikkahan ei voi maksaa lainojaan takaisin, jolloin takaajat maksavat sen lopulta. Suomalainen raha menee siis lopulta pankeille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuvati ja naulan kantaan osuva Jarin piirros! Näin ne kyseiset ökypankit ovat käyttäneet
useiden vuosien ajan Kreikkaa ns. "keppihevosenaan," jonka kautta ovat miljardeja kiikuttaneet omaan kirstuunsa ja sama peli näyttää edelleen jatkuvan, eikä sille loppua ole näköpiirissä! Siinä se mahdollisesti työtön tai eläkeläinen kantaa viimeisiä roposiaan näille ahneille pankeille, jotka näin käsi suorana ovat köyhien rahoja inumassa! Niinhän se muinoin vuosia sitten puhui silloinen pääministeri Katainen, kun ensimmäisiä tukimiljardeja oltiin antamassa, että on tarkeää olla siinä mukana, jotta Suomen työpaikat säilyvät!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässähän ei ole mitään uutta. Vallalla on kapitalistinen järjestelmä, joka toimii siten, että kun rahaa tulee se piilotetaan, ja kun tulee rökäletappio, siirrytään sosialistiseen systeemiin jossa köyhät maksaa veroina kapitalistien tappiot. Koska varma maksaja on tiedossa, niin voidaan ottaa kohtuuttomia riskejä, jotka siis eivät ole riskejä ollenkaan. Tämä rahan ja poliitikkojen Spielenberg systeemi on jotain joka on demokratialle vierasta, mutta näemmä mistään ei löydy sen kaatajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime kesänä myönnetty 3. kreikan tukipaketti oli suuruudeltaan 80 MILJARDIA EUROA. Nyt puhutaan jo 4. kreikan tukipaketista, noin 20 MILJARDISTA EUROSTA, jolla saadaan kaikki kreikan velat maksetuiksi.

Ja kreikkalaiset nauravat vedet silmissä eu-veronmaksajien tyhmyyttä. Kyllä naapurinkin mies nauraisi, jos minä maksaisin hänen asuntovelkansa. Pitäisi minua vielä tyhmänäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan loistava piikki taas, kyllä sitä niin mielellämme tuemme näitä Euro maita, tuskin maltamme odottaa, kunnes velat voidaan antaa anteeksi ja Suomen saamat kovat vakuudet mitätöidään...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Just noin se meni/menee. Muuan J. Katainen(hvetin röyhkeä -ja häpeilemätön savolainen) pää-asiassa oli Suomen osalta "isäntiään" auttamassa. Se vaan tod. huono-asia, että varta vasten piti ottaa miljardeja lainaa Suomen veronmaksjien kiusaksi.. Ei siis järjen häivääkään -ja ihmetyttää, mihin Kokoomukselta on hävinnyt se ihanne "Koti & Uskonto & Isänmaa"??? Uskonnolla ei niin väliä, mutta suomalaiselta poliitikolta vois odottaa, että ensin ois isänmaan etu ennen muiden toiveita -haluja..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomenkin olisi kannattanut ottaa lainansa Saksan ja Ranskan pankeista. Ei tarvitsisi yksin tuskailla lainojen kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö olisi korkea aika kertoa nimeltä ne pankit, jotka ovat hyötyneet ja paljonko ne ovat hyötyneet. Samoin ne, joiden taskuun miljardit ovat valuneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jarin iskukyky ylettyy Eurooppa politiikkaan saakka. Kuva sanoo kaiken.
Henkilökohtaisesti kyllä harmittaa aivan suunnattomasti kun meille suomalaisille yritetään valehdella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

364 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eduskunnan varapuhemies Juho Eerola vitsaili somessa romaneista ja natseista – poisti osan päivityksestään myöhemmin!!?,

Mihin se persu karvoistaan pääsisi.Täytyy jonkin sortin typeryyksiä laukoa että pääsee esille ja omat hurraavat. Lue lisää...
Cepu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image