Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (32)

Hassuintahan tässä on se, ettei ministereitä (n.10 000eur/kk), tai kansanedustajia (n. 7 000 eur/kk), tunnu kiinnostavan valtionyhtiöiden palkkaukset ja bonukset. Pääministeri Sipilä olisi käytettävissä VR:n pelkillä bonuksilla yli vuoden. Perusministeri 1v 8 kk. Kansanedustaja lähes kolme vuotta. Siis...huom...pelkillä yhden vuoden bonuksilla. Tottakai VR johtajalla on mehevä peruspalkkauskin. En voi keksiä muuta syytä tähän tyhmistelyyteen, kuin että jokainen politiikko toivoo pääsevänsä johonkin vihreään oksaan kiinni poliittisen uran loputtua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ikinä, siis en ikinä tule käyttämään VR:n palveluja. Syynä on tämä härski herrojen vedättäminen. Alkossa käynnin lopetin jo 3-vuotta sitten, en käy edes baareissa. Siihenkin oli syynä kohtuuton Alkon herrojen boonus palkitseminen. On kolme lafkaa missä en asioitani hoida. VR, Alko ja Arina. No joo, lisätään vielä Mehiläinen ja Terveystalo. Ulkomaalaiset pääomasijoittajat juhlii suomalaisten veronmaksajien verenpaineilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Johtajalle 1000 euroa bonusta irtisanotusta henkilöstä, niin se tekee 200 irtisanomista ja näin
niitä bonuksia sitten kertyy se 200.000 euroa! Ja bonukset kasvaa, mitä enemmän väkeä lähtee! Mutta miten sitten bonusten käy, kun kaikki työtekijät on irtisanottu? Tekeekö johtaja sitten ne kaikki työt, mitkä jäävät tekemättä, kun ei ole enää niitä työntekijöitä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kahvin tilalla pitäis olla pullo väkevää,ei ole minun kohdalle vielä sattunut huippu tai edes hyvää johtajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se hullua joo, mutta ihmiset hoi, koittakaapa tajuta myös se miksi bonuksia jaetaan. Siksi, että he jotka ovat vastuussa yrityksen johtamisesta ja toimimisesta saavat asiaan kuuluvan palkkion vastuun kantamisesta. Jos firmalla menee päin honkia, kuka silloin haluaa ottaa vastuun johtamisesta? Houkuttimia on oltava. Jos palkkataso ei ylimmälle johdolle ole korkea, millä ihmeellä saadaan esimerkiksi tappiolliseen yritykseen toimitusjohtaja? Siivoojan palkallako? Eivät työntekijän ja johtajan palkkiot voi koskaan olla samalla tasolla, koska vastuukaan ei ole.

Bonukset ovat motivointikeinoja. Ei niistä aina tarvitse tavallisen kansan vetää hernettä nenään. Tässä VR:n tapauksessa kuitenkin bonus on selvästi ylimitoitettu... Vähempikin varmasti riittäisi ajamaan saman asian.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä kansasta ei ole vastarintaan. Paitsi jos hallitus tai poliisi käskee. Mielellään vielä ruotsiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä olen kanssa kummastellut. Hienosti on propaganda uponnut. No kunhan väestöt sekoittuvat ja systeemi romahtaa mahdottomuuteensa, niin ei ole kuin vastarintaa. Neuvostoliiton aikainen propaganda ei enää tehoa ja jos oma kulttuuri ei kanna, niin Suomen rippeitäkään ei tulevaisuudessa ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tj ihmettelee lähtijöiden hitautta ja asiakkaat junien huonoa kulkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilän hallitus suhtautuu ylimyönteisesti yksityistämiseen. Niinpä VR:kin tuottoisimmat linjat valjastetaan yksityisille kilpailijoille ja VR saahuolehtia kiskobusseillaan tappiollisista linjoista muuttotappioalueille. Sitä saadaan mitä tilataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä mennään demarien ohjaamaa reittiä. Valtion virastot on "yksityistetty". Päätösvalta annettu johdolle. Valtionohjaus ei toimi. Autonomia palvelee vain organisaatiojohdon etuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommunistit ja muut anti-yritykselliset ainekset hyötyvät. Marxistit, jungistit, engelsistit ja freudistit taputtavat karvaisia käsiään. Toisaalta biodiversiteetti humanistisissa yhteisössä kasvaa. Kaikki kukat kukkivat, kuten potutkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos yhtiön hallitus (toimarin pomo) antaa tehtäväksi saneerata ja luonnollista tehtävää varten laitetaan tulospalkkaus jotta toimari tekee työn mahdollisimman hyvin mitä omistajat ja hallitus odottavat, niin miten ihmeessä on toimarin vika joka tekee työnsä (ja ansaitsee tulospalkkionsa)? Vain nämä sarjakuvataitelijat ja vasemmisto/demari -populistit ei muka tajua että markkinataloudessa hommat toimii niin. Siis toimitusjohtajaa sitoo velvollisuus toimia huolellisesti ja pyrkiä aina toimillaan edistämään yhtiön etua. Mikäli toimitusjohtaja laiminlyö velvollisuutensa, on esimerkiksi huolimaton tai tekee toimia, joista aiheutuu yhtiölle haittaa, voi toimitusjohtaja joutua vahingonkorvausvastuuseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Okei. Ymmärsin. Siis vastuussa olevat ahneet osakkeenomistajat, itselleen rosvopalkkaa maksava hallitus, ja moraaliton ja sieluton toimari.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naulan kantaan . Valtion omisteiselta yhtiöltä toimia voi pitää maan petturuutena josta kuuluu yks ja oikea rangaistus .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on todella sairasta, toiset menettää työpaikkansa ja ehkä kotinsakin, eräät saa siitä bonuksen. Tämä on sitä kokoomuksen ihannoimaa politiikkaa. Saa nähdä miten kauan kansa jaksaa katsella tämmöistä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Odotetaan ensin, että Venäjän kansa nousee kapinaan diktaattoriaan vastaan. Sen jälkeen kaikki muuttuu paremmaksi meilläkin, kauppa käy ja töitä riittää koko Suomen kansalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Syyttäkää Marxia, Leniniä, Jungia ja Freudia. Näin kommunistit, sosialistit ja psykoanalyytikot saa uusia töitä ja ansiomahdollisuuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (32)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

152 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Siitä vain lisää veroja. Loppuu sitten maksajat, sillä köyhemmätkin kuin Wahlroos muuttavat pois Suomesta. 43% nollasta ... Lue lisää...
pääomatulojakin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image