Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (28)

No joo, häntä on kyllä komeasti ylhäällä kuin hännystelijällä konsanaan.
Mutta parivaljakolta on unohtunut vanha suomalainem sanonta: kukapa kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse.
Siis kansa kyllä tietää, kuten eräs fiksu mies kerran totesi.
Hyvä kuva, siinä riittää allegorioita 😉

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei kuitenkaan puhu asioista. Paavolla kun on realistiset ja terveet ajatukset, ja Suomen edun mukaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo pitäisi nimittää Keminmaan pormestariksi, niin saisi paljon hyvää aikaan. Nyt menee energiat kuuseen kurkotteluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuon noita-akan silmälasien muotoilu toi jotain mieleen ...ja sitten sen keksin ...tyylipuhdasta moskovalaista muotoilua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on Paavo-noidan luudan päällä niin iso ja painava Matti-katti ettei taida nousukiitoa tulla. Lähtökuoppaan jaa niin noita kun kattikin.
Jarille 10 pointsia! Paras pääsiäisjuttu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustalle annttui listaääni menee Aholle tai Vanhaselle, jotka painosettaissa nimeää Sipilän pääministeriksi, mutta tätähän me ei haluta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienosti oivallettu ,koko kuva ja sen sanoma ovat perinnettä , kumpikiaan kuvan hahmoista ei saa kampanjaansa "lentoon " ,saati äänestäjiä uurnille ,nämä jepet ovat kaiken osaamisensa antaneet Suomen asioiden hoitamisessa ja tulokset puhuvat puolestaan ,se missä tilanteessa nyt ollaan johtuu menneiden vuosien päätöksistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Molemmat pilakuvan henkilöt edustavat sellaisia jo menneen maailman arvoja, joihin Suomella ei ole enää nykytilanteessa varaa eikä tilaa. Se osa kansasta, joka äänestää näitä politiikan diplodocuksia haikailee jonkin sellaisen perään mitä ei enää ole olemassakaan, eikä luultavasti tule olemaankaan. Tämä sama koskee valitettavasti myös suurinta osaa maamme poliittisella kentällä sählääviä valtioviisaita kannunvalajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos vertaillaan tulospohjaisesti näiden vanhusten ja viimeisen kahden-kolmen hallituksen toimintaa keskenään, niin suomen pitäisi nimenomaan tehdä täyskäännös menneeseen. Nykyinen toimintatapa syö kaikki yhteiskunnan resurssit, mutta tuloksia ei synny.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta jos vertaillaan analyyttisesti näiden kahden vanhuksen poliittisia toimintatapoja ja nykypäivän maamme kansallisia poliittis-taloudellisia tarpeita, niin sinne rikkaraatikolle joutaisivat samantien niin nykyhallitus kuin nämä kyseiset herratkin. Se täyskäännös menneeseen olisi vihonviimeinen palvelus tälle maalle. Nämä ajankohtaiset tarpeet kun ovat tällä hetkellä niin haastavia, että siinä tarvitaan paljon uusia ajattelutapoja ja vanhojen poliittisten minulle-sinulle -rakenteitten purkamisia. Näyttää vähän siltä ettei juuri kukaan uskalla lähteä tähän, ettei tulisi liikaa tallottua omahyväisen vallan linnakkeitten varpaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaksin aina kaunihimpi, kolmannesta jo korvapuusti. Aina ei käy tasan onnenlahjat, eikä toiveitten tynnyri täyty kivuttomasti, sillä asioille tuppaa olemaan voima ja sille vastavoima.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valituttihan Roomassa keisari mielihevosensa senaattoriksi. Sen jälkeen on sitten aaseja riittänytkin. Mutta että apina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Emäsikakin olisi pääministerin tehtävästä selvinny väemmin vahingoin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (28)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

235 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kaupoissa köhisijät

Siis voi hyvää päivää näitä aloittajan kaltaisia ylineuroottisia yskimispoliiseja. Esimerkiksi minulla irtoaa limaa, nen... Lue lisää...
Hui hirveää! Sillä o...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image