Kommentoi

Jarin piirtämä hissi näyttää olevan naisia varten, ei siis "herrahissi". Olisi hauska tietää mihin kerroksiin ko. hissillä pääsee, tuskin muihin kuin 1-3 kerroksiin. Kun nainen on tutkinnot suorittanut, matka koittaa yleensä alaspäin, ei siis kerroksiin 4-6 =)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Norsunluutornissa tapahtuu. Asterixin mainostama taivas tipahtaa, professorit tippuvat lasikaton läpi punaposkisina ja akateeminen rahvas joutuu kilometritehtaalle ja sylttytehtaalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai vaan moitita ovelasti opintotukileikkauksia. Henkilökunta säästyy stressiltä kun ei hakijoita, mutta leikkaukset uhkaavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

yksi porras tekee 40h töitä viikossa 2000euroa netto.
toinen porras 6h töitä viikossa ja 4000euroa netto.

porukka huutaa, ettei koulutuksesta saa säästää mutta kyllä siellä johdossa on sellaisia tyhjän toimijoita, että alta pois!
sääli vaan, leikkaukset menee värään suuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika moni tekee paljon yli 40h töitä viikossa koska tutkimusala on äärimmäisen kilpailtu ja hyvään tulokseen 40h ei oikein riitä. Käsitettä "ylityö" ei tunneta ja työntekijöistä ei kannata huolehtia koska jos joku putoaa pois niin loputtomasta jonosta saadaan uusi henkilö kyllä tilalle. Työyhteistökin on yleensä hyvin vaihtuvaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

on monenlaisia tapoja tehdä työtä. Tapa, jossa olet kontrollin alla on vähiten tuottoisa. Kun sille turhalle kontrolloijallekin on maksettava palkkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

175 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

uuden auton osto ei nyt kannata

Sama virsi jatkuvasti, ei kannata ostaa autoakun verottaja romauttaa arvon, ei kannataostaa asuntoa kun arvo romahtaa, e... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image