Kommentoi

Sama kai se sitten, minkälaiset läskit on alla. Pinnoitetut tuskin turvallisempia! Vaatii tarkkaa tutkimista ja kunnon sakkoja ja vahingonkorvauksia. Onnettomuusautojen renkaat tutkittava ja verrattava tilastoihin ja turhat onnettomuudet maksatettava ketkulla yrittäjällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saattaa tulla Nokian Renkaille kalliiksi, jos aiheuttanut testituloksien vääristämisellä onnettomuuksia ja tieltäliukastumisia talven hankalissa olosuhteissa niin koti- kuin ulkomailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko kukaan saanut hampurilaisravintoloissa sellaista tuotetta, kuin on niiden kuvissa. Donitsikaan ei ole tarjottimella sen näköisiä kuin esite kuvissa. Miksi siis autoja ei testata kulutuksien ja päästönormien osalta, niinkuin ei renkaitakaan oikean liikenteen seassa? Yksinkertaisesti siksi,että tavallisesti juotettavat toimittajat viihtyy niiden kestityksissä jossain italian alpeilla ja korsikassa, monacon ja nizzan kauneilla kaduilla niitä "testejä" tekemässä.

Aika moiseen pyöritykseen on toki nyt joutunut jo rengasvalmistajatkin... Milloinkahan hampurilaiset on sitä millaisilla tuotekuvilla niitä myydään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nokia-Renkaiden testifuskaus saavuttaa esihistoriallisia sfäärejä. Mitenhän Bridgestone, Gislaved, Michelin ja kumppanit, ei kai vain Nokian spesialiteettia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa Pulteri kiroilevan tulikivenkatkuisesti jotakin hukkaanheitetyistä oravannahoista..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

175 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

uuden auton osto ei nyt kannata

Sama virsi jatkuvasti, ei kannata ostaa autoakun verottaja romauttaa arvon, ei kannataostaa asuntoa kun arvo romahtaa, e... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image