Kommentoi

Katainen ilmeisesti laskelmoi, että Fortumin vanha verkko vaatii pian uusimista ja kuvitteli, että Caruna yhtiö ei ota voittoa vaan käyttää rahat sähkönsiirtoverkon uusintaan. Huonot matikan numerot kostautuvat ja kansa, tässä tapauksessa Carunan asiakkaat joutuvat maksumiehiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erään pääkaupungin lehden tilaston mukaan Carunan verkko nousi halvimmista kalliimpaan päähän. Oliko kyseessä rikos vai sallittu liiketoimi selviää aikanaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä irvailua?! Jyrki Katainen on valittu Euroopan parhaaksi valtiovarainministeriksi. Kyllä niin viisaan miehen päätökset ovat aina oikeita. Tämä Carunankin tapaus tulee osoittautumaan vielä jättipotiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksityistämällä ei voi asettaa yhteiskunnallisia velvoitteita yksityisille yrityksille. Vain laeilla ja määräyksillä voi vaikuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on vasta alkua! Odottakaahan, kun pohjavetemme myydään jenkeille ja TTIP-vapaakauppasopimus astuu voimaan, niin sen jälkeen Suomipoika vasta saakin olla ihmeissään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun tuntemani kokoomuslaiset esittävät jatkuvasti uusia kohteita yksityistettäviksi. Heille näyttää olevan täysin sama, onko ostaja suomalainen yritys tai esim. ulkomaalainen sijoittajataho.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaltainen ja kaverit peittivät hupulointejaan. Nyt on " pää vetäjän kädessä", ei ole enää mitä myisi, " hyvällä voitolla". Ja firmojen (osakkeen omistajien) ahneus on pohjaton.
Pelkkä Jarin piirros Caruna johtajasta pöytänsä takana hymyilemässä kertoo karun totuuden. Aivan nappiin taas!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän samantien voida myydä kaikki varmuusvarastotkin niin päästään kertaheitolla eroon kaikesta kansallisomaisuudesta. Pohjavedethän kohta myydään jenkeille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomus-ideologiaa on toteutettu oikein ronskilla kädellä -ja yksityinen taho on saanut tuottavan-bisneksensä Suomen Valtiolta -ja ilmeisen edulliseen hintaan -ja kysessä vielä ulkomainen ostaja-taho.. Voi Savon-tuholaista, minkä porukoineen teki "viisaudessaan".. Eikö Suomen kansa tod. näe, mitä "Koti -Uskonto-Isänmaa" -puolue on tehnyt/tekee Suomelle???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuntemani tavalliset kokoomuslaiset ovat raivoissaan. Pelkään kuitenkin, että äänestävät katastrofeita taas seurravassa vaalissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olet niin väärässä kuin vain voit olla, me äänestimme jo edellisissä vaaleissa ihan muita, juuri siitä raivoisasta syystä, eli ei annettu enää kokkareille ääntä. Suomessa varmaan on esitäytetyt vaaliliput, jotka vaihdetaan koko uurna kerrallaan laskentaan mennessä, koska muuten en ymmärrä, miksi äänemme ei vaikuttanut riittävästi. Kepupeliä sanoisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image