Kommentoi

Eikös se vasta posti testannut niitä radio ohjattavia helikoptereita postinjakoon? Kyllä siinä jakajia täytyy vähentää, että saa hekot ostettua. Sitä vain ihmettelen, mitenhän ne opettaa sen hekon aukasemaan postilaatikot tuolta kinoksesta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Posti vaan tiputetaan sieltä suurinpiirtein siinä postilaatikon kohdalla. Niinhän ne nytkin tekee. Millonkahan se posti oli viimeksi siellä laatikossa asti? En taida muistaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itsepalvelu vain kehiin postin jaossakin. Kyllä ne aikanaan perille tulevat, jos on tärkeä, niin se haetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä se keksii nuo kaikki satiirit tämä jari :) heh..kiitos.
Oikeastaan..säästetään ja jaetaan posti kaksi kertaa vuodessa..keväällä ja syksyllä.
ne jotka haluaa tilailla netistä mitä sattuu ostakoot ihan kivijalka kaupasta..:D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo nyt monessa ruokakaupassa on asiamiesposti, joten nettitilaukset voi hakea ruokakaupasta ja samalla voi tehdä myös ostaa elintarvikkeita. Nettikauppa vähentää erikoisliikkeiden tarvetta, joten esim. vaateliikkeiden määrä tulee edelleen vähenemään, sillä niissähän käydään vain enään sovittamassa vaatteita, jotka sitten tilataan "halvemmalla" netissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle tulee vain roskapostia, mutta en köyhänä voi käyttää tarjouksia hyväkseni. Komeita ja värikkäitä kuviahan niissä on, kiitos niistä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Posti on kulkenut alkuun hiihtäen,kävellen, hevosilla, polkupyörällä, soutuveneellä,porolla ja aina jotenkin sitten ajoneuvoilla. Posti on ollut se joka palvelee kansalaisia ja siihen on aina voinut luottaa satoja vuosia. Nykyään ku on kaikki, kaikki mahdolisuudet ja kulkuneuvot alusta lukien käytössä niin ei ole enää rahaa, aikaa eikä halua palvella kansaa. Täytyy taas kerran ihmetellä että miten meillä tavallisilla ihmislillä on varaa olla elossa ja elää? Herran rötkythän kyllä elää ja voi hyvin mutta että se pieni suomalainen ihminen joka ei ole herra....pitäiskö liittyä norjaa, ruotsiin vai venäjään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaalien aikana ei kannata äänestää postin kautta ennakkoon. Kuten ei ennakko äänestäminen muutenkaan. Sillä kukaan ei voi taata, että annettu ääni menee oikeesti preille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistavaa Jari!!! Harmi vaan, ettei viitenä päivänä kuukaudessa koske osoitteetonta roskapostia...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen posti oli valtion virasto ja pystyi luottamaan siihen, että lähetykset tulivat perille kelissä kuin kelissä. Yksityistämisen ja liikelaitokseksi muuttumisen jälkeen postin toiminta on ollut yhtä alamäkeä. Hinnat nousee, palvelu vähenee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saattaa olla turhan tiheaa, Jos e-laskut ja muu sahkopostitus yleistyy nykuvauhdilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Palvelulaitos on aina palvelulaitos, kutsuttiin sita postiksi, itellaksi tai potsiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Miksi pitäisi jonkun/minun olla kiinnostunut köyhistä? Minulle ei kuulu kenenkään köyhän toimeentulo eikä eläminen vaan ... Lue lisää...
Oman onnen seppä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image