Kommentoi

Puoluetukea on leikattu PS:n vaatimuksesta 2,4 miljoonaa euroa. Tästäkään asiasta ei meteliä pidetä, koska kansalle ei haluta viestiä, että PS vaikuttaa koko ajan hallituksen politiikkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä niissä säätiöiden tai ammattiliittojen maksamissa puoluetuissa ole mitään laitonta ellei se ole säätiön tai ammattiliiton sääntöjenvastaista.
Samalla lailla jotkin yksityishenkilöt, ja yrityksetkin lahjoittavat tukea puolueille. Tai "ostavat seminaarilippuja" tai jotain muuta tyhjänpäiväistä jotka yritykset vieläpä voivat mahdollisesti vähentää verotuksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Punavihermedian säälittävää nillittämistä taas. Kaikki puolueet saavat puoluetukea just vaaleissa saadun kannatuksen mukaan. Puoluetuki on täysin laillista ja kaikkien eduskuntapuolueiden hyväksymä tukimuoto. Moraalin ja jopa lainvastaisia tukia ovat taasen suomenruotsalaisten säätiöiden ja ammattiliittojen lahjoittamat rahat puolueille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaisten toiminta on moraalin vastaista, eikö kestä katsoa rehellisesti peiliin? Kaikki mitä ovat luvanneet ennen vaaleja äänestäjille on osoittautunut enemmän tai vähemmän valheeksi. Tehdään toisin kuin mitä äänestäjille etukäteen sanottiin. Jarin kuva osuus napakasti maaliin! Aivan loistava oivallus, kiteyttää PS-puheenjohtajan toiminnan ja persoonan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on vakava moraalikysymys. Soini, Vistbacka & Co. ostivat Helsingin keskustasta säätiölleen arvohuoneiston, joka on vuokrattu - taatusti kovaan hintaan - persujen puoleutoimistolle. Säätiö otti velkaa, joka maksetaan pois näillä vuokratuloilla eli puoleutuella. Jäljelle jää sitten velaton huoneisto Soinin määräysvallassa olevalle säätiölle. Siksi piti tehdä Soinille lakikin, että puoleutuki jää vaikka kansanedustajat loikkaisivatkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukumystiikkaa: Soini haalii 5,6 milj. €:n pottia, tavoittelee siis Kekkosen 1956 presidentiksi tulotapaa, joka täyttää mediatyhjiön vuosikymmenen kuluttua. Saattepas nähdä, uskallan lyödä vaikka kuinka isot veikat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soinin tapauksessa olen aina tiennyt, että on sama kumpi pää miehessä puhuu, samaa tavaraa lykkää tulemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko puoluetuki pitäisi lopettaa. Kansanedustajat saavat tarpeeksi isoa palkkaa ja lisäksi erilaisista johtokunnista / lautakunnista kokouspalkkioita. Puolueiden nokkamiehet / naiset lisäksi isojen firmojen hallinnossa istumisesta öky palkkoja. Sen kun rahoittavat puolueensa toimintaa. Niin ne joutuvat muutkin RY:t itse toimintansa rahoittamaan. Pikku esimerkkinä urheiluseurat, joiden toiminta pyörii lapsiperheiden varoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämäkin osoittaa vain kuinka perusteellisesti perussuomalaiset ovat kääntäneet takkinsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soini oikealla linjalla, kuka köyhän asioita ajaa paremmin kuin köyhä itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erittäin osuva kuva. Soini vetää puoluetuen porsaanreiän kautta säätiölle.
Persujen puoluetuet menevät Soinin hallinnoimalle säätiölle. Puoluetoimistonkin omistaa tämä säätiö jolle puolue maksaa tiloista vuokraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei kait se ole perussuomalaisten vika jos muut eivät suostuneet puoluetukien alentamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut itsekin vastustivat puoluetukien alentamista heti kun vähän puolue kasvoi. Lapsellinen yritys väittää että "vahingossa tehtiin näin" mutta sitä ei uskonut kukaan. Laput silmillä kulkeva persukannattaja ei edes näe negatiivisia uutisia jumalistaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mites se Keskusta joka meni melkein konkurssiin kun hävisivät vaalit 2011. Ilman Sipilän "tukea" Keskusta puoluetta ei olisi enään siksi hän on messias kaikkien Keskustalaisien silmissä. Olisiko kenelläkään samaa tunnetta Stubbia kohtaan jos Kokoomus olisi ollut samassa tilanteessa 2011?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

243 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kaupoissa köhisijät

Siis voi hyvää päivää näitä aloittajan kaltaisia ylineuroottisia yskimispoliiseja. Esimerkiksi minulla irtoaa limaa, nen... Lue lisää...
Hui hirveää! Sillä o...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image