Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (25)

Se oli viuhahdus tosi karmea öinen, lauloi jo Irwin aikoinaan Antti Rinteen keisarin uusista vaatteista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukekaa ensin H.C. Andersenin ikimuistoinen satu keisarin uusista vaatteista ja eiköhän avaudu. Gallupit osoittavat, että meitä on helppo uskotella, mutta mitäpä uskottelun takana on? Enimmäkseen ei yhtään mitään, paitsi tyhjiä ja mykkiä fraaseja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huonosti on tullut ainakin allekirj. nimimerkillä luettua lehtiä, kun tämän kuvan viesti ei nyt kyllä aukea, vaikka kuinka olisi HS/ gallup suosikista kysymys ??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama homma, olen kyllä kaikki mahdolliset uutiset lukenut, mutta en tosiaankaan ymmärrä mitä tämä kuva ajaa takaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keisarin uudet vaatteet-sadussa keisari puki päälleen uudet ja ylväät näkymättömät vaatteet. Vaatteet mukamas tehnyt räätäli otti vaatteista kalliin maksun, muttei tehnyt niitä loppujen lopuksi ollenkaan. Väitti vain keisarille, että vaatteet kyllä näkyvät sitten rahvaalle kansalle kaikessa komeudessaan, kun keisari heidän eteensä astuu. Keisari sitten meni tietty kansalaisten eteen ylväänä patsastelemaan, muttei tajunnut olevansa alasti, vaan luotti siihen mitä räätäli oli sanonut.
Sama juttu Rinteen ja SDP:n suosion nousussa. Ne ovat kuin keisarin uudet vaatteet. Paljon elvistelyä ja kukkoilua, mutta totuus kaiken takana on alaston. Heidän kannatuksensa nousu johtuu vain äänestäjien tyytymättömyydestä hallitukseen, mutta todellisuudessa ei Rinteellä ja demareilla lääkkeitä asioiden ratkaisemiseksi sen paremmin ole. He voivat esittää vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät toisia, mutta eivät taas vastaavasti pätkääkään joitakuita muita osapuolia. Mihinkään ei siis edettäisi sen kummemmin kuin nykyisessä tilanteessakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ok , enpä tunnistanut STTK ay pamppu taustaista Anttia keisariksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipähän tarvitse kääntää takkia ja seuraavassa hallituksessa voi ottaa sitten nykyisen hallituksen takin, jottei tule niin kylmä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Herranen aika, kuinka komeat keisarin uudet vaatteet ovat!" Kukapa meistä aikuisista kehtaisi osoittaa ketään typeräksi osoittamalla samalla itsensä juuri sellaiseksi. Siksi tarvitaan satiirikkoja, pilapiirtäjiä ja aitoja lapsia, jotka uskaltavat sanoa. Ajoittain uusi totuus muuttuu äkkiä alastomaksi - gallupeista huolimatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinne on alasti mutta niin ovat Soini, Stubb ja Sipiläkin. Tosin sillä erotuksella, että heillä ovat pyllyt kakassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tai odotellessa! Jospa sitä viimein pääsisi halukaat töihin? Ettei työntekijöille tarjoilla kilometritehdasta ja osakkeenomistajille osinkoja. Teollisuuteen sijoittamista tämä valtio tarvii eikä hyvävelikerhon järjestämää tulonsiirtoa kaymansaarille. Miksi luulet että yksityistäminen on ollut viimeiset 12 vuotta pop? Millainen vatipää kuvittelee että voittoa tavoitteleva firma pystyy tuottamaan palvelut halvemmalla kuin palveluiden tuottoa tavoitteleva valtio?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtion tehtävä ei ole työllistää vaan luoda edellytykset sille että joku voisi. Valitettavasti kaikki ovat nykyään niin ahneita ettei työllistäminen ole mahdollista. EK haluaa omistajille lisää rahaa ja AY haluaa työllisille jäsenilleen lisää rahaa. Muillapa ei sitten olekaan niin väliä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoinen ajatus. Poliisi, palokunta ja armeija nyt ainakin ensimmäisenä voitaisiin yksityistää kun valtion (kunta on valtion tytäryhtiö) tehtävä ei ole työllistää. Yksityistämisen jälkeen poliisi/palokunta tulisi paikalle vain jos olet maksanut palvelumaksua riittävästi. Armeija suojelisi vain rikkaiden ostopalveluita ostaneiden alueita. Haluatko pohtia ajatustasi uusiksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demarit on ollut hallituksessa 12 viimeisestä vuodesta 8 vuotta, sitä ennen vielä se oli pääministeripuolue 8 vuotta, jolloin työntekijöiden kurjistamispolitiikka ja osakkeenomistajien paapominen todellakin alkoi, joten ei demarien uudet vaatteet ole tae uudesta politiikasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sosdemit ovat olleet hallituksessa suurimman osan aikaa viimeisestä 20 vuodesta eli he ovat olleet poissa hallituksesta ainoastaan reilut neljä vuotta ja olleet hallituksessa 16 vuotta. Juuri sosdemit aloittivat yksityistämisen jo Lipposen hallituksien aikana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (25)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

258 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kaupoissa köhisijät

Siis voi hyvää päivää näitä aloittajan kaltaisia ylineuroottisia yskimispoliiseja. Esimerkiksi minulla irtoaa limaa, nen... Lue lisää...
Hui hirveää! Sillä o...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image