Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (32)

Eh

E ihän

Eihän se voi niin meneillä. Täällä Raahessa tulee tuulivoimalaikkaporukkaa , ja Ydinvoima juttuja. Hienoa juttuja. Nämä paikalliset tarjoilijat 110% JEES. terv .masa

än se noin voi mennä! Täällä Raahessa. Naiset ovat hienoja, eteenkin Kapunkulmassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainut virhe tässä on, ettei tavallinen ihminen joka siis jää työttömäksi enää saa edes tukia kun ei ole veronmaksajiakaan. Joten ei voi olla asiakkaana baarissa ilman rahaa vaan oikea paikka on katuoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei baarimikko, täytä lasini. Sulle tahdon surullisen tarinan automaatiosta ja robottien yleistymisestä työpaikoilla kertoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meitä ropotteja pitää vielä ihmisten tehdä ja huoltaa. Osaamme, ainakin monet kirjoitella tänne lehtien palstoille ihan järkeviäkin kommentteja. Pitäkää meidät vielä sisätöissä, varsinkin näin pakkasella nivelet tahtovat kangistua ulona, koska voiteluaineet ei ole meille sopivia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lapset lapset omistajata maksaa roboteista veroja, mutta se on paljon pienempi kun niille ei tarvitse palkkaa maksaa ja eläkettä sekä muita työntekijän maksuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti robotiikka ei tule suosikkipaikkaani kehonrakentajien Hercules klubille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mm. Stephen Hawking on asiasta kirjoittanut. Älykkäänä hän on huomannut, että kyse on vain tulonjaosta siis ei automatisointia tarvitse hänen mukaan pelätä, vaan kapitalismia. Tämän hetkinen tulonjaon logiikka on sitä, että automatisointi yksinomaan hyödyttää omistajia ei ollenkaan työläistä. MIksi ei voisi olla esimerkiksi niin, että kone/robotti olisi työläisen omistama ja tämä tekisi hänen puolesta työtä omistajille/työnostajille tai sitten verotusta pitää suunnata sinne missä ne tulovirrat ovat eli pääomien puolelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jarikin elää sen harhakuvitelman vallassa että kun työt loppuvat, juomakierre alkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pöljintä on että EK-patruunat kampeavat suomea täyteen halpatyövoimaa perusduuneihin, kukaan ei vaan kertonut herra patruunoille että ne perusduunit on automatisoitu pois jaloista jo kymmenen vuotta sitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinpä! Kun ennen juna-aseman lattian moppaamiseen meni viideltä siivoojalta kaksi tuntia niin nytten sen ajelisi yksi lukio-opiskelija päältä ajettavalla moppikoneella tunnissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos työtehtävä on niin mekaanista yhden asian toistoa että sen voi korvata robotilla, niin luulisi olevan työntekijällekin helpotus päästä moisesta eroon jotta voi keskittyä johonkin fiksumpaan hommaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythä sitä ollaan saavuttamassa se mihin ihminen on ollut pyrkimässä koko olemassa olo ajan. Ei tarttis työtä tehä. Nauttikaamme nyt tästä saavutuksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kauan on asiat hyvin kun baaritiskin toisella puolen on ihminen (Homo sapiens) . . . Hyvin keksitty aihe ja ajatus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähänkö se kaikkialla mennöö? Baarimikot, poliisit, sairaanhoitajat, lääkärit, autokuskit,
poliitikot, ministerit, opettajat jne..kaikialla toiomivat lopulta vain robotit?
Ja sitten lopuksi uusia robottejakin suunnittelevat robotit. Tämäkö on tulevaisuus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (32)

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sairaanhoitajille 6,8 %n korotus

Hoitajat tekee hyvin tärkeää ja vastuullista työtä kaikki kunnia heille pulinat pois korotukset heille suotakoon. Lue lisää...
KJ J

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image