Kommentoi

Katupartion Hönö tuli paikalle suksien..:-) Kyllä nuo kaikki on enemmän tai vähemmän hönöjä. Kivikauden nuija ja kivikauden muija puuttuu kuvasta roikkumasta hiuksista jonku tyypin nyrkistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

HAHHAA on hyvinkin oikeassa sillävain osa aijotuista partioista ja olemassa olevista on maahanmuuttovastaisia, tämä kuva antaa väärän kuvan aiheesta niinkuin muukin media joka ehti stereotypioida koko jutun. On niitä parempiakin partioita eskm Jyväskylässä on pyörinyt vuosia vapaaehtoivoimin Saapas ja Synkkis jotka keskittyvät valvomaan alaikäisten turvallisuutta, vointia sekä alkoholin ja muiden päihteiden käyttöä. Tietysti huolettavaa on uusnatsien "lynkkausjoukot" ja herkästi provosoituvat liivijengit joita näyttävästi ei ole kovin paljoa vaikka nyt toisin tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

OKT 250 neliöä omalla lähes hehtaarin tontilla lähellä palveluja, aah. Tarvittaessa palveluja saa rahalla, kun joskus se... Lue lisää...
VELATON NAUTISKELIJA

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image