Kommentoi

Katupartion Hönö tuli paikalle suksien..:-) Kyllä nuo kaikki on enemmän tai vähemmän hönöjä. Kivikauden nuija ja kivikauden muija puuttuu kuvasta roikkumasta hiuksista jonku tyypin nyrkistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

HAHHAA on hyvinkin oikeassa sillävain osa aijotuista partioista ja olemassa olevista on maahanmuuttovastaisia, tämä kuva antaa väärän kuvan aiheesta niinkuin muukin media joka ehti stereotypioida koko jutun. On niitä parempiakin partioita eskm Jyväskylässä on pyörinyt vuosia vapaaehtoivoimin Saapas ja Synkkis jotka keskittyvät valvomaan alaikäisten turvallisuutta, vointia sekä alkoholin ja muiden päihteiden käyttöä. Tietysti huolettavaa on uusnatsien "lynkkausjoukot" ja herkästi provosoituvat liivijengit joita näyttävästi ei ole kovin paljoa vaikka nyt toisin tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

210 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image