Kommentoi

Sipilä on viemässä teuraaksi Suomen viimeistä liittoa joka osaa sano EI halpatyöntekijöille ja huonolle kalustolle Suomen huonoille teille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa'as ei AKT ole juurikaan profiloitunut kapotaasin estämisessä, tai vaatimassa talvirenkaita rekkoihin. Täytyy sanoa, että AKT on kulkemassa kohti merimiesunionin kohtaloa, laivat liputettiin Liberiaan, ja rekat rekisteröidään Viroon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolmen ässän hallituksella on kahden ässän (Schutztafel eli SS ) tapainen järjestö. Kumman aikaansaannokset ovat rumempia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeasti AKT toimillaan edistää pakkolakien tuloa, koska ei halua neuvotella. Me kaikki vastustamme pakkolakeja ja parempi olisi neuvotellen parantaa kilpailukykyä, jolle on pakko tehdä jotain. Pelko työkustannusten alentamisen vaikutusten valumisesta osinkoina sijoittajille on mahdollinen ja näinhän kävi yhteisöveron alennuksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolme itäisenmaan vähemmän viisasta miestä matkalla lisäämään Messias-kompleksiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpas tottelematon juhta, joko sille pitää antaa henkilökohtaista hyvää taas kerran tai pistää lihoiksi ja vaihtaa parempaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai AKT ole päätymässä lahtiin kolmen kovakorvaisen voimalla Pakkolakipaketti välineenä yhteiskuntasopimuksen nimeen pääsiäisen aikoina?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolme itämaan viisasta SSS miestä vie aasin roolissa olevaa kamelia erinomaisten tarkoitusten hyväksi kaikkien köyhien hyväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image