Kommentoi

Sipilä on viemässä teuraaksi Suomen viimeistä liittoa joka osaa sano EI halpatyöntekijöille ja huonolle kalustolle Suomen huonoille teille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa'as ei AKT ole juurikaan profiloitunut kapotaasin estämisessä, tai vaatimassa talvirenkaita rekkoihin. Täytyy sanoa, että AKT on kulkemassa kohti merimiesunionin kohtaloa, laivat liputettiin Liberiaan, ja rekat rekisteröidään Viroon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolmen ässän hallituksella on kahden ässän (Schutztafel eli SS ) tapainen järjestö. Kumman aikaansaannokset ovat rumempia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeasti AKT toimillaan edistää pakkolakien tuloa, koska ei halua neuvotella. Me kaikki vastustamme pakkolakeja ja parempi olisi neuvotellen parantaa kilpailukykyä, jolle on pakko tehdä jotain. Pelko työkustannusten alentamisen vaikutusten valumisesta osinkoina sijoittajille on mahdollinen ja näinhän kävi yhteisöveron alennuksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolme itäisenmaan vähemmän viisasta miestä matkalla lisäämään Messias-kompleksiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpas tottelematon juhta, joko sille pitää antaa henkilökohtaista hyvää taas kerran tai pistää lihoiksi ja vaihtaa parempaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai AKT ole päätymässä lahtiin kolmen kovakorvaisen voimalla Pakkolakipaketti välineenä yhteiskuntasopimuksen nimeen pääsiäisen aikoina?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolme itämaan viisasta SSS miestä vie aasin roolissa olevaa kamelia erinomaisten tarkoitusten hyväksi kaikkien köyhien hyväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Olen ansiosidonnaisella

169 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sairaanhoitajille 6,8 %n korotus

Hoitajat tekee hyvin tärkeää ja vastuullista työtä kaikki kunnia heille pulinat pois korotukset heille suotakoon. Lue lisää...
KJ J

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image