Kommentoi

Kyllähän suomalaiset ovat tyhmiä, jos menevät enää mitään valtapuoluetta äänestämään. Katseet suunnattava eduskunnan ulkopuolelle sanoivat Kokoomuksen Eero Lehden gallupit mitä tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SDP:n ei ole tarvinnut tehdä juuri mitään kannatuksensa kasvun eteen. Hallituksen epäsuosittu politiikka toimii puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatusluvuilla maan asioita éi hoideta. Meiltä vaaditaan yksituumaisuuta ja hallitukselta korvaa kuulla tavallista kansalaista. U nohdetaan kvartaalitalous vaateineen toistaiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinteen ilme on puhuva: mitäpä lahjallani teen? 😊
Demo, tuskinpa meidän mitään tarvi kokeilla, anarkismiin mennään, että kohisee. No, näytetään Kreikalle mallia, miten suomalainen ei jätä mitään puolitiehen, ei edes konkkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää vahvasti siltä, että nimenomaan persujen ja sossujen suosion muutokset ovat vain yksien ja samojen yksilöiden päättämättömyyden tila. On syntynyt uusi, tuulella käyvä poliittinen elin, perso.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko näin alkajaisiksi suora kansanvalta. Edellyttää toki ensin vuoden 1918 uusintaottelua...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokokeiltiin naapurissa 70 vuotta ei toiminut ja vieläkin on suossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on nyt ja vaaleihin on piiiitkä matka.

Ihan pöhköä siirtää kannatusta demareille, sillä hallituspuolueena puolue olisi ollut tekemässä ihan samat teot kuin nykyhallitus.

Muistelkaapa aikaa kun Urpilainen Kataisen kanssa jakoi Suomen rahat Saksan pankeille Kreikkaa muka pelastaessaan. Demarit olivat silloin tuhoamassa Suomen taloutta ja nyt ollaan niin sinisilmää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viides porvarivetoinen hallitus putkeen, viisi hallituskautta kun suomen talous ja sitä kautta muutkin asiat menneet päin prinkkalaa. Suomen kansa on kovapäistä, joku voisi sanoa että ihan pöhköä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet ilmeisesti unohtanut sen että kepulihallitus oli ensimmäisenä jakamassa rahaa saksan pankeille?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esität asian niin että kuvittelet rahan jaon olleen huono sijoitus. Sehän oli tosi hyvä juttu. Useimmat eteläeuroopan maat ovat nyt siedettävässä tilassa, ja Saksasta valuu rahaa suomeen. Ensin he nostivat pystyyn Turun telakan, ja sitten uudenkaupungin autotehdas sai mersutilauksen. Nyt vielä Saksalainen firma perustaa datakeskuksen Suomeen. Näitä ei olisi varmaasti tullut, jos Suomi olisi yksipuolisesti jättäytynyt Euroopan pelastamisesta pois.
Onneksi sinua ei silloin kuunneltu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No onnistupa vielä hyvin, kyllä makeasti nauratti kun Rinne piirretty Hallituksen paketin päälle - tähteä kiinnittään. Joulukuusien koristelu kun on aina ollut emäntäinja lasten puuhaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Miksi pitäisi jonkun/minun olla kiinnostunut köyhistä? Minulle ei kuulu kenenkään köyhän toimeentulo eikä eläminen vaan ... Lue lisää...
Oman onnen seppä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image