Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (23)

Paljonko kannattaa työskennellä ilmaiseksi?
Työpaikalla pitää sitten myös näytellä uskottavasti tervettä, jotta palkan saa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työnteko on niin tärkeää, että se ajaa terveyden ja hyvinvoinnin ohi. Työtä tekemätön ihminen on lähes rikollinen. Mitä yhdestä ihmiselämästä murehtimaan, kunhan vain työt tulee tehtyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen päivä on alku uus´, sanoi vanha kansa. Siispä jokainen päivä on uusi ensimmäinen sairauspäivä. Lopulta on pakko olla pois töistä, koska sydänlihaksen tulehdus on hoidettava sairaalassa. Jos siihen on varaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla ei ainakaan ole varaa sairastaa päivääkään. Jos siinä duunikaverit ja teidän muiden lapset, joita hoidan sairastuu, sori siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Suomen kansa niinn köyhää, että eivät voi menettää muutamaa kymppiä olemalla pois töistä 1. sairauspäivän? Uskomatonta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos on niin huonosti palkatussa työssä, että 1. sairaspäivän menetys on luokkaa "muutama kymppi" niin silloinhan nimenomaan ei ole varaa pienimpäänkään menetykseen! Mieti nyt vähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhä ison perheen yh-äiti sairastaa kyllä jatkossa töissä. Ennen sairastin kerran tai pari vuodessa 1-2 päivää ja olin kipeänä töissä usein. Kotiin jäin vasta, kun en muuta voinut. Nyt menen töihin, vaikka henki menisi. Ei ole perheenpään varaa jäädä kotiin. Suomi kuntoon ja tuottavuus nousuun, eikö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei kaikilla ole varaa siihen. Esimerkiksi siivoajat saavat erittäin pientä palkkaa.
Kyllä voit sanoa, miksi se tekee sitä töitä siinä tapauksessa. Tähän minä voin vastata, siivoisitko sinä itse oman työpaikkaasi joka päivä?!. Et tietenkään.
Sinunlaisilla on ongelma, te ette osaa astua muihin ihmisiin kennkäihin. Te olette sokeita ja aina ajattelette oman edun näkökulmasta. Ette ole mitään yhteiskuntaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin Ruotsissa töissä silloin, kun siellä tuli tämä yhden päivän omavastuu. Perjantai poissaolot ja maanantain krapulapoissaolot loppuivat. Oikeasti sairaat hakivat todistuksen lääkäritä tai systeriltä ja olivat poissa niin kuin ennenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muinaisessa työpaikassani managerit tulivat sairaanakin töihin. Luulivat olevansa korvaamattomia ettei nyt muutamaa päivää olisi voinut kotona sairastaa. Tartuttivat sitten muitakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisko heikommin toimeentulevat käydä esim. viikon sairaslomasta ekan päivän töissä että pärjäävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vakavasti kun sairastaa niin abulanssimiehet tuovat työpaikalle ja hakevat takaisin sairaalaan työajan päätyttyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen aina tiennyt, että insinöörit kuvittelevat olevansa kaikkien tieteiden maistereita. Sitä porukkaa jos mitä on hyysätty tässä maassa vuosikymmeniä. Tämän hallituksen ja jo itse asiassa muutaman edellisenkin halveksunta tiedettä ja tutkimusta sekä kunnollista virkamiesvalmistelua kohtaan on ollut mykistävää seurattavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä mollata insinöörejä! Suomen vauraus on luotu insinöörien osaamisella. Kun Nokia kukoisti Oulussa, kukoisti Oulukin. Nyt on yhtä surkeutta, kun muut ammattikunnat eivät pysty oikaisemaan tilannetta. Insinöörit nostavat Oulun, kun uudet yritykset kasvavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, niin me ollaan. Eikä se ole mistään tuulesta temmattu, vaan oikeasti työelämässä näin todettu. Muitakin toki tarvitaan kun kokonaisuus ratkaisee. Mutta ilman insinööriä harva asia onnistuisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tjaa, siellä taitaakin olla itse tyhjäntoimittaja maisteri kommentoimassa? Jonka 'osaamiselle' ei löydy kysyntää tästä maasta. Vähiten firmoista, jotka tuo rahaa tähän maahan. Me insinöörit olemme myös niitä, jotka tekevät tutkimusta ja uutta asiaa. Ei siihen maisteria tarvita todellakaan. Eikä maisteri mistään teknologiasta tai softasta tiedäkään. Täysin turhake koko titteli ja ala. Miksihän suurin osa maistereista haluaa julkiselle sektorille töihin? No siksi, että saavat loisimisrahaa verorahoista jotka me asiantuntijat maksamme. Se pieni vähemmistö, jotka haluaa avoimelle sektorille töihin eivät sieltä sitten töitä saakaan. Kun eivät osaa mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kuva, jossa hallituksen joululahjalistaa käsittelisi risupartainen tonttu, joka tarkoittaisi Sipilän mainitsemaa "kaiken maailman dosenttia", joka sanoo että mitä ei saa tehdä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

" Huomenna ilmaista olutta", lukee rantabaarin seinällä Intian aurinkorannalla.
Jari taas oivaltanut asian nappiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (23)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image