Kommentoi

Tätähän se nykyjääkiekko valitettavan usein on!!! Selvästi tahallisista ja törkeistä väkivallanteoista kaukalossa pitäisi jakaa jopa kauden mittaisia pelikieltoja ja pahoinpitelytuomioita käräjillä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä ovat potkupallon puolustajat? Siellähän lyödään ja potkitaan koko ajan vastustajaa. Eräs ranskalainen potkaisi jopa katsojaa päähän ns. karatepotkulla. Sattuu ja tapahtuu sitä muuallakin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kohta tulee kypärään piikki, luistimet saavat piikkikärjet ja mailan kumpikin pää teroitetaan. Kehitys johtaa kohti aggressiivisempaa jääkiekkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa tuontyyppiset ohjeet levitä kaikkeen muuhunkin kansalaisten väliseen kanssakäymiseen. Hyvä esimerkki ovat nuo 6.12. yhä vaikeammin hillittävät mellakat sekä suhtautumisemme turvapaikanhakijoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoki hoki hoki, icehockey.. Tuo nykyisistä "niin jaloista" tappelulajeista kakkonen, nyrkkeilyn jälkeen. Viihde vienyt voiton jääkiekon reilu-peli -sääntöjenkin sijaan eli nykyisin saa -ja pitääkin tapella, toiveena, että jos sillä vähääkään saavutetaan voittollista lopputulosta, muuten on joukkueessa "nolla" pelaajia.. Mitäs, Jos vielä löysättäs sääntöjä, niin jääkiekosta -loukkaantumisineen puhuttas vielä enemmän -ja iltapäivä-lehdetkin tekis myynnillään parempaa bisnestä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuvastaa sitä, että taitaa valmentajillakin olla näppinsä mukana siinä, että jääkiekko
on mennyt väkivaltaisempaan suuntaan ja kaukalossa tapellaan entistä useammin.
Pitemmät pelikiellot vastujan pelaajien vahingoittamisesta ja jos vastujan pelaaja joutuu sairaalaan jossain tilanteesa, niin tekijälle koko kauden pelikielto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

OKT 250 neliöä omalla lähes hehtaarin tontilla lähellä palveluja, aah. Tarvittaessa palveluja saa rahalla, kun joskus se... Lue lisää...
VELATON NAUTISKELIJA

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image