Kommentoi

Tätähän se nykyjääkiekko valitettavan usein on!!! Selvästi tahallisista ja törkeistä väkivallanteoista kaukalossa pitäisi jakaa jopa kauden mittaisia pelikieltoja ja pahoinpitelytuomioita käräjillä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä ovat potkupallon puolustajat? Siellähän lyödään ja potkitaan koko ajan vastustajaa. Eräs ranskalainen potkaisi jopa katsojaa päähän ns. karatepotkulla. Sattuu ja tapahtuu sitä muuallakin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kohta tulee kypärään piikki, luistimet saavat piikkikärjet ja mailan kumpikin pää teroitetaan. Kehitys johtaa kohti aggressiivisempaa jääkiekkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa tuontyyppiset ohjeet levitä kaikkeen muuhunkin kansalaisten väliseen kanssakäymiseen. Hyvä esimerkki ovat nuo 6.12. yhä vaikeammin hillittävät mellakat sekä suhtautumisemme turvapaikanhakijoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoki hoki hoki, icehockey.. Tuo nykyisistä "niin jaloista" tappelulajeista kakkonen, nyrkkeilyn jälkeen. Viihde vienyt voiton jääkiekon reilu-peli -sääntöjenkin sijaan eli nykyisin saa -ja pitääkin tapella, toiveena, että jos sillä vähääkään saavutetaan voittollista lopputulosta, muuten on joukkueessa "nolla" pelaajia.. Mitäs, Jos vielä löysättäs sääntöjä, niin jääkiekosta -loukkaantumisineen puhuttas vielä enemmän -ja iltapäivä-lehdetkin tekis myynnillään parempaa bisnestä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuvastaa sitä, että taitaa valmentajillakin olla näppinsä mukana siinä, että jääkiekko
on mennyt väkivaltaisempaan suuntaan ja kaukalossa tapellaan entistä useammin.
Pitemmät pelikiellot vastujan pelaajien vahingoittamisesta ja jos vastujan pelaaja joutuu sairaalaan jossain tilanteesa, niin tekijälle koko kauden pelikielto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

210 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image