Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (32)

Ennen oli pitkä mutta kapea leipä kun valtiolla töitä teki, nyt on lyhyt, kapea ja raskas työ. Tuonne kioskiin voisi siirtää myös verovirkailijoiden hommat, samallapa poliisi löytää verovilppiä tekevät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sellaista työpaikkaa olekkaan jossa ei voi käydä wc:ssä,laki sallii tämän.Nyt näkee kuinka paljon on verovaroilla elätetty ylimäärästä valtion työtä.Ja suomi jähtemässä ihmisoikeus parlamenttiin mukaan, eikö muuta rahareikää löydy, turhaan ihmisoikeus järjestö reuhaa mitään ei ole opittu 1000 vuodessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun jaksat tuon, jaksat tämänkin. Näin teki entinen hölmöläinen hevoselleen halkokuormaa.
Työntekijällä on oikeus kieltäytyä ylivoimaisesta kuormituksesta ja hän voi kääntyä ammattijärjestönsä puoleen työnjakoon ja toimenkuvaan liittyvissä asioissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kaikenlaiset palvelut annetaan yhdelle henkilölle, niin eipä siinä asiakaspalvelija parka
ehdi missään välissä syömään, eikä vessassakaan piipahtamaan, vaikka sitä se lienee kioskeissa jo nykypäivänäkin, mutta entäs sitten, kun kaikenlaiset palvelut pannaan samalle luukulle! Täällä on ollut hyviä ehdotuksia kieokin palveluiksi ja rahaa säästyy!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se ikävää, kun toimia lakkautetaan. Mutta toisaalta loppukäyttäjän näkökulmasta palveluiden saatuvuus paranee, niin kannattaako valittaa. Esmes Linnanmaan Prisman kupeessa ollut Posti loppui ja postin palvelut siirtyi Prismaan. Heti palveluiden saatavuus parani siitä arkisin hieman reilusta toimistoajasta arkisin siihen, että Postin palvelut on saatavilla aina kun Prismakin on auki. Lakkoilkaa vain postin työntekijät. Pian teillekin käy kuin niille paperimiehille, joita joskus Suomessa oli, mutta jotka ovat nyttemmin kuolleet sukupuuttoon, kun paperikoneet pakattiin ja vietiin vähemmän lakkoileviin maihin. Tämän päivän maailmassa ei voi toimia enää niin kuin ammattiliitot toimii. Maailma muuttuu ja ajatusmaailma pitää muuttua samalla. Eikä varmaankaan kovin kaukana tulevaisuudessa ole sekään, että AKT muuttuu tarpeettomaksi, kun kaikki kuljetukset ja rahtaukset saadaan automatisoitua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämähän on jo totta. Paitsi kuvassa on virhe. Oikeassa elämässä tiskin takana ei ole poliisi vaan R-Kioskin myyjä, joka luovuttaa mm. passit poliisin puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun olis edes tiskillä pelkkä ärrän myyjä, mutta kun ei. Nykyään pikkukauppoihin ja kioskeihin pistetään vartijamyyjiä.... Tai siis vartijamyyjäpostitätipoliiseja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisko olla mitenkään mahdollista, että yksityisen puolen palveluhenkilöstö ja -yritykset pystyvät paremmin hakemaan uusia tapoja toimia asiakkaiden asialla kuin byrokraattinen julkinen sektori ? Ei kai mikään periaatteessa estä julkisen puolen kaikkia toimijoita tekemästä yhdessä samoin ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos vielä Alkon ja sosiaalitoimiston palvelut tuohon samalle luukulle, niin sitten toimii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Räjähdin nauramaan :D Vielä kun ymppäisi Suomen armeijankin tuohon saman kojun sisään ja sinne sekaan vielä hallituksen seisomaan köökin jakkaralle ja ulos kojun nurkille pakolaiset hengailemaan ipadit korvilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun yksi mies (tai nainen) on kerrallaan vuorossa, pitää tietenkin vahvistaa myös palvelujärjestys. Ensin myydään nakit, että saadaan rahaa. Sitten jaetaan posti, koska jollekulle voi olla rahakirje tai kutsu presidentin vastaanotolle, sitten myydään taas nakkeja, koska jonoon on tällä aikaa tullut joku nälkäinen. VR:n lipuilla ei ole kiire, koska juniakaan tuskin kulkee. Niinpä väliin voidaan ottaa jokin poliisiasiakin, tosin ei sellaista, joka vaatisi poistumista kioskilta, sillä välillä täytyy tietysti myydä nakkeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiesittekö, että pikkupaikkakunnilla kuten Kärsämäki ei ole enää vuosiin ollut edes kioskia, saatikka sitten poliisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naurattaisi, mutta kun lienee tulevaisuudessa totta. On se vaan kumma, ettei pohjoimainen sivistysvaltio pysty pitämään poliisi-, oikeus-, ja puolustuslaitosta pystyssä, mihin kummaan meidän verovarat menevät ? Kepun ja Kokoomuksen kannattajille ? Ainakin työnantaja puolelle on annettu 1,6 milr€ verovaroja ilman vastinetta, ja Kepulaiselle säätiölle 90 milj€ ilman todennäköistä vastiketta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä piirros Jarilta! Kun keskitetään kaikki palvelut nakkikioskille, niin rahaa säästyy ja
palvelut pelaa, kun saa kaiken palvelun yhdestä paikasta, eikä tarvi juosta virastosta toiseen.
Vosi siis sanoa, että nakkikioski "täyden palvelun talo." Kioskin pitäjä voisi mainostaa:
"meiltä kaikki viralliset palvelut, edulliseen hintaan."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Terveydenhoito puuttuu, mutta se taitaakin rahasampona mennä muiden haltuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (32)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image