Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Molemmat menee päin puuta. Demarit ovat valehdelleet vuosi kaudet. PS pääsi nyt yhdeksi kaudeksi vaihtelemaan takkiaan. Moni äänestäjä loikkaa "mersuista" johonkin muuhun kärryyn kuin demari-bemariin. Taas hyvin osuva juttu Jarilta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi verrata uutta hötkyilevää ja linjatonta populistista oikeistopuoluetta yli 100 vuotta vanhaan malttivasemmistoon? Millä tavalla se ajaa puuta päin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demareiden jättäytyminen Stubbia koskevasta välikysymyksestä haisee lehmänkaupoilta Kokoomuksen kanssa.

Eli, kuten toissa vaaleissa Demarit taas toistavat ainaisilla laskelmoinneillaan samat virheet, eli tulevat pettämään äänestäjänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt tarvittas Suomen itsenäisyydenpuolue puolustamaan suomalaisia omassa maasssaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parasta suomalaisuuden puolustamista on pitää hyvät suhteet eurooppaan.
Suomen itsenäisyyden ajan Suomen kannalta tärkeät päätökset ovat liittyneet lähialueen eurooppalaisiin maihin. Venäjä, Ruotsi ja Saksa ovat meille elintärkeitä joka suhteessa.
Kun Uuteenkaupunkiin saatiin mersun autotilaus, tai kun saksalainen yhtiö nosti kuilun partaalta Turun telakan, niin ei niitä kauppoja olisi tapahtunut millään IPU meiningillä, eli kyllä sitä meidän pitää se leipä hakea tuolta Euroopasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno heitto! Ääänestäjä-parka hyppää kesken kovan draivin populistikärrystä toiseen huomaamatta, että molemmat ovat matkalla päin kuusta. Tartttis vissiin äänetäjänkin vähän ajatella, ettei ole pelkästään populistileirien verkossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei hyvältä näytä kun persu äänestäjä hyppäämässä bemari demarin kyyttiin vauhdista vaikka puolue on kovaa vauhtia luisumassa päin paksumpaa puuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Jari, Valitettasti niin totta, sossuilla on kovan luokan jääräpää ruorissa, eikä Suomeaa nosteta nykyahdingosta lisäämällä veroja, kun oikeasti monelta on loppunut työt ja valtion varoilla voidaan tehdä muutama vuosi velkaa ja elää kuin kreikassa, mitä sitten tapahtuu, ei ole kerrottu meille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vuokratukia pitäisi silti hiukan nostella, että köyhemmillä olisi varaa maksaa liitoille vuokraa alati kallistuvissa asunnoissaan. Demarien kahden kerroksen touhu pitäisi saada loppumaan vaikka väkisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko mersu-persu ja demari-bemari kokemassa saman kohtalon ja kyytiläinen äänestäjä kokemassa saman kohtalon vaikka vaihtaa vossikkaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaiset tuskin hyppäävät demareiden kelkkaan, koska demarit kannattavat monikulttuurisuutta avoimesti. Äänet tulevat menemään eduskunnan ulkopuolelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtakunnan politiikka on kuin parhaimpia stuntkohtauksia Mission Impossiblessa! tai 007:saa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image