Kommentoi

Ek unohtunut ,joka puhkoi tuon traktorin renkaat jo ennen aurauksen aloittamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talvi tulossa. Keskustalan ökytalon Sipilän isäntä traktorin ratissa ja perässä tulee työväenhenkinen AKT:n renki. Tien kunnossapito etenee rivakasti. Hetkinen! Eikös noilla Impivaaran veijareilla ollutkin jotakin skismaa, jota kukaan ei muista. Ai niin, kiista koski yhteiskuntasopimuksen suonsyrjää. Mahtaakin olla jäynä ja källi vaihe meneillään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt vain seuraavaa piirrosta tekemään Antti rinteestä, ammattilitoista ja mitä kaikkea siihen soppaan liittyykään, että köyhien rahat ja tuet saadaan koplattua liitoille verovapaasti. Onko tämä kaikki tosiaan laillista vai pitääkö poliisille hankkia seuraavaksi linja-autoja, että kaikki rötösherrat mahtuvat kyytiin vähemmällä edestakaisin ajamisella.. Positiivisena seikkana AKT ei näyttänyt olevan mainittavan arvoisella panoksella tässä mukana, mutta listalla olivatkin vain suurimmat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolueellinen näkökanta. Sipilä pelastaa Suomea sankarillisesti, kun taas AKT pahis sotkee asian. Toisaalta vero-orjien eli palkansaajien edut voisivat radikaalisti heikentyä. Monipiippuinen ellei peräti kinkkisen fitmalookinen juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin toimimalla sitä työtä riittää ja työpaikkoja tulee, traktorilla avataan tietä ja kuormurilla siitten tukitaan tietä, ei siinä sillä tavalla työn tekeminen lopu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos rinteiden lumettajat ryhtyvät lakkkoon, ja jokku mäkikisat peruuntuvat, kun ei ole lunta, niin antakaas olla, kyllä AKT on järjestemässä heti pohjoisen satamat seisomaan ja lakon näiden tavaroiden viemiseksi minnekkään ja samalla titenkin estää suomalaisen työn viemisen ulospäin. Kyl on siin lunta tupaan tuomassa ne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin se tienpidon määrärahat ovat vähentyneet että talvikunnossapito on täysien amatöörien käsissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

226 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image