Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Sipilä kuuluisi ajaa rekkaa, Stupido apukuskina. Ei tää liity tällä ertaa Timoon mitenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se hatara silta on turvapaikanhakijat, eikä mitkään pakkolait. Kaikki jotka tiedän ovat sanoneet pettyneensä juuri siihen, että persut eivät pystyneet estämään valtaisaa matuvyöryä, joka tuhoaa lopullisesti Suomen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En oikein ymmärrä, mitä tarkoitat? Parempi hoitosi olisi tarkoittanut näiden ihmisten ampumista rajalle vai? Kansainvälisten sopimusten unohtamista suoraan estämällä ihmisten tulo? Korkeintaan olisi voinut rakentaa 4 metriä korkean muurin Ruotsin, Venäjän ja rantojemme äärelle siten että kaikki tulokkaat mahtuisivat vain ja pelkästään näistä rei'istä sisään kontrolloidusti saattaen heidät säädetyn avun piiriin ja odottamaan sitä käännytyspäätöstä.
Mitä tulee näihin asetuksiin millä perusteella käännytyspäätöksen saa, hallituskausi on vielä kesken. Lisäksi arveletko kenties että joku sdp olisi homman hoitanut paremmin? Hehän eivät kiusaa ketään muuta kuin suomalaisia itseään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oppositio hyötyy aina kun hallituspuolueet joutuvat tekemään epäsuosittuja ratkaisuja. Nyt kepu on säilyttänyt ja kasvattanut suosiotaan toivon symbolina, kun pääministeri laittaa Suomea kuntoon. Tulokset ja keinot ovat hakusessa. Talousguru Mika Panzar vastustaa leikkauksia ja väittää niiden vain syventävän lamaa. Guru Aki Kangasharju kannattaa leikkauksia pelastuskeinona laman kurimuksesta. Gurut Ahokas ja Holappa katsovat, että lama johtuu investointien ja kulutuksen vähäisyydestä, mutta leikkauksilla ei ole vaikutusta. Kokoomus pitäytyy vastuunkantajan rooliin ja on säilyttänyt gallupkannatustaan. Populistiset Perussuomalaiset ovat kovimmalla, kannatus vähenee ja tulevat epäsuositut ratkaisut saattavat vaikuttaa vielä suuntaan tai toiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soinin luotsaama kansanliike voi hajota sisäisiin erimielisyyksiin. Viitteitä on Olli Immosen irtiotto ja Sebastian Tynkkysen tapaus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuules, ne näytöt mitä nämä herrat ovat antaneet, olisi ihan parempikin että nämä herrat ja kaltaisensa rakentelisivat seuraavaan vaaliin ihan oman porukkansa. Harmittaa vietävästi, jos tuollaiset tollot pääsevät seuraavaa kertaa vapaa-matkustuksella edustamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä mennään kuin muuan Tyrnävän pottulasti Patosillalle 50v sitten. Soinin sukumanneko silloinkin mahtoi olla ruorissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallitustie on pitkä, mutkainen ja täynnä nimismiehen kiharoita. Tällä menolla taitaa jytkyttely jäädä väliin ensi vaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

215 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ensi talven aurinkolomat

Kyllä niitä , nyt kannatta jo katsoa, missä niitä jo myydään ja kartoittaa hinta tasoa. Lue lisää...
Kyllä lähden

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image