Kommentoi

Entäs Halal liha, joka käy vain eräille. Suomen lain mukaan niin ei saa teurastaa, koska sekin on eläimille julmaa, mutta maahan tuodaan silti näin teurastettua lihaa, joita muun muassa eräs pikaruokaketju käyttää. Miksi siitä ei nosteta meteliä??!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä salaa kuvattu on lievää kutittelua siihen verraten miten raakalaiset savottakuskit pieksivät hevosiaan. Sitä jatkui koko talvi tai eläimen rasituksesta johtuneeseen kuolemaan saakka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas kerran Jarilta aivan nappiin. Juuri näin toimitaan. On maan tapa keksiä uusia keinoja peittää epäkohdat. Ei korjata niitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kielletään lihanjalostus ja siirrytään terveelliseen valkoiseen kanan ja kalkkunan lihaan ja kalan käyttöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se toisaalta hyvä, jos paljastetaan tuollaiset eläinten kidutukset! Jos viranomaiset eivät tee valvontaiskuja, niin silloin pääsee tuollaista eläineten pahoinpitelyä tapahtumaan.
Toisaalta on se luvatonta touhua mennä kuvaamaan yksityisalueelle, mutta sinänsä hyvä juttu, että tuollaiset asiat tuodaan julkisuuteen ja saadaan tekijät vastuuseen teoistaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juurihan tuli dokumentti missä kerrottiin kuinka kasvit tietävät kun niitä syödään elävältä. Joten pitäisikö niidenkin tappamista rajoittaa ja valvoa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image