Kommentoi

Rosvon minä tunnistan, mutta kuka tämä pääkallolakkia kantava sankari on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saisi puisevan sisäpolitiikan kiemuroiden kuvaaminen olla aina näin värikästä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotenkin nyt ovat termit Suomessa sekaisin. Ei kai tässä kritiikistä ole kyse. Jos poljet pomosi varpaita, ei paljon auta, jos väität, että tämä oli vain kritiikkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Timo on Lavrovin kaveri, eikä Lavrovin kaverille ryppyillä ilman seuraamuksia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossahan voisi olla mikä tahansa asia lankulla. Eu, emu, kreikka, pakolaispolitiikka, jne. Näin ei toimita pelkästään suomessa, tiedoksi Jarillekin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pekka Vennamolla oli isompi auto kuin Timolla. Pekan aikana hävitettiin kyläpostitoimistot, Timon aikana on otettu yli 15 000 pakolaista hallitsemattomasti. Ei saa arvostella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hiio-hei ja rommia pullo niin Tynkkyselle kuin Soinille! Juustoista äänestäjää baaritiskin ääressä odottamassa napanderia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sikäli hyvä kuva, että tuohon voi istuttaa minkä tahansa arvosteltavan asian eri osapuolet. Esim. maahanmuuttopolitiikka, EU, jne jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Oikeudellisen selvityksen mukaan Sebastian Tynkkynen on rikkonut henkilötietolakia ja yksityiselämän suojaa yksiselitteisesti" -Kaleva 26.10.

Normaalistihan poliitikot ovat Suomessa täysin lain kouran ulottumattomissa, joten on hauska nähdä, että joskus heillekin voi koitua edes jotakin seurauksia, kun he ottavat lait omiin käsiinsä. Näinä aikoina, kun yksityisyyden suoja rakoilee muutenkin suuryritysten, Yhdysvaltain toimien ja terroristijahdin vuoksi on erittäin valitettavaa, että osa poliitikoistakin on sitä mieltä, ettei yksityisyydellä ole mitään väliä, jos se rikkominen palvelee poliitikon omia tarkoitusperiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä piti nauraa, ei niinkään perusuomalaiselle puolueelle, vaan ihan yleisestikin on juurikin näin, että kun esität kritiikkiä joudut piirroksen osoittamalla tavalla lankulle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puoluessa kuin puolueessa asiat hoidetaan samaan malliin, joskaan Urpilaista ei uskaltanut Rinne heittää ulos puolueesta, ko sillä oli pupu pöksyis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos joudut oravan tai pitbullin hampaisiin, se ei päästä irti ennenkuin olet kuollut.
Jari jatka samaan malliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jari on aiheen ympärillä tosiaan melko orava tai pitbull.

Ihan oikein heittää puolueesta tuollainen "vpj" joka ei osaa asioita hoitaa sisäisiä reittejä, vaan koittaa masinoida asiaansa kaikenmaailman seiska-lehtien ja julkisten nimilistojen kautta ... ja tämän jälkeen itkee medialle kuinka "puolueessa painostetaan". Jeps, mitäs se tuo tynkkysen toiminta on jos ei painostusta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image