Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Kaikkien on osallistuttava talkoisiin pienentää Euromaiden suurinta velkaantumista. Tosin Jari liioittelee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niiden keiden kaikkien ? Hallituksella on tukku mahdollisuuksia ottaa myöskin hyvätuloisilta, mutta ei ota, vaan antaa verot ja muut maksut anteeksi, ja sitten vielä tarjoaa mahdollisuuden pimittää tulot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuva piirros Jarilta. "Kolmen ässän kopla" on ohjaamassa mummot ja muut pienituloiset viemäriin, jolloin ei enää tarvi työttömyyskorvauksia, eläkkeitä ja asumistukia maksaa!
Vuokrat nousee joka vuosi, eläkkeet pienenee ja samoin asumistuet, niin viemäriin vie tie!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuva kertoo todellisen tilanteen. Eikö olisi parempi lopettaa kaikki tuet niiltä joilla on alle tonnin eläkkeet ja tulot. Sieltä jäisi kohtapuolin monta mökkiä tyhjäksi. Tulisi sitten tilaa pakolaisille. Tämähän taitaa ollakin hallitusherrojen ja kukkahattujen suurin toive.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kas kun ei Jari piirtänyt Soinia taluttajaksi. Perussuomalaisten vikaahan kaikki hänen mielestään on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mieluummin evättäisiin asumistuki niiltä, jotka sitä eivät tarvitse. Eli näiltä jotka saavat erorahat vuoden palkan suuruisena ja sitten vetävät valtiolta asumistukea kun ovat niin köyhänä muka. Samoin hyvätuloisilta lapsilisät pois. Eläkekatot ja äkkiä. Mutta ei. Köyhiltä mummoilta ja papoilta viedään tuhkatkin pesästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asumistukea annetaan tarveharkintaisesti, ei jokaiselle urpolle joka sitä satuu pyytämään. Mitä jos joku potkisi niitä hallituksen mulkeroita sen verran, että tekisivät sen työn mihin heidät on valittu ja pistäisivät tämän maan tuottamaan voittoa josta maksaa hyvinvointia? Näitä vaalirahoittajien sätkynukkeja on katseltu vierestä jo ihan tarpeeksi. Nyt maa tekee tappiota, kun rahat on suunnattu tarkoituksella kierrosta pois ja rötösherrojen taskuun verotuksen ulottumattomiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asumistukea saavat sellaiset, jotka eivät sitä tarvitse. Tarvitseeko mielestäsi henkilö, joka on saanut potkujen kera vuoden palkan, asumistukea? Sehän on sama kun annettaisiin hyvätuloiselle työssäkäyvälle asumistukea. Mummoilta vaan pienennetään eläkkeitä ja eläkkeensaajien asumistukea. Törkeää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lahjakkaasti oletettu. Luuletko tosiaan, että hyvätuloinen erorahat saanut menee kelan luukulle jonottamaan asumistukea? Saati uskotko hänen sitä saavan, sillä asumistukea varten täytyy toimittaa tulotiedot. Kyseisellä kaverilla taitaa ansiosidonnainen ylittää jo asumistukeen oikeuttavan tulon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erorahat saaneella "ei ole mitään tuloja", joten hän saa asumistukea. Piste. Eri asia kenen moraali sallii hakea tukea, kun oikeasti ei tarvitse, mutta tällaisia itsekkäitä ihmisiä on olemassa. Valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnistuukohan eläkeläis mummeli ohjaamaan ison pahan hallituksen mykän huumorin tavoin avoimeen viemäriin, johon hallitus ohjaa mummoa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lopun ajan merkit ovat jo näkyvissä, sillä vuokranantajani on uhannut nostaa vuokraa, ja nyt sitten vielä asumistukeakin ollaan leikkaamassa! Veneen alle siis matkani käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kumma juttu. Menoja voi leikata vain niiltä joille maksetaan valtion eli veronmaksajien pussista. Arvovalintoja kunnes tilanne kuin Kreikassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei maajusseilta leikata vaan lisää 90 miljoonaa voitaisiin noita yritystukiakin leikat kun niistä ei ole ollut mitään hyötyä.Yritys tuet ja maataloustuki on huomattavasti enemmän kuin armeijan ylläpito.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pieneläkkeiden varassa sinnittelevien ikäihmisten elämää kurjistamalla sss-hallitus aikoo säästää 60 miljoonaa euroa, ja samanaikaisesti varataan jo ensi vuodeksi rahaa moninkertaisesti maahantulijoiden elättämiseen...Onneksi kolme vuotta sitten, 85-vuotiaana parempaan maailmaan siirtynyt isoäitini välttyi tuollaiselta nöyryytykseltä jonka insinööri Sipilä % Kumppanit kohdistavat eläkeläisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallitushan on oikea partiopoika. Vanhuksilta piparit pois ja kehdosta hautaan saattopalvelu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

152 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Siitä vain lisää veroja. Loppuu sitten maksajat, sillä köyhemmätkin kuin Wahlroos muuttavat pois Suomesta. 43% nollasta ... Lue lisää...
pääomatulojakin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image