Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Joo, duunarit juhlii, tämä ei käy. Tämä on estettävä. Mutiaisten ei tule tehdä mitään. Kela korvaa. Pizzat takavarikoidaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö Suomessa ole suurempia asioita poliisin tutkittavaksi ja hutkittavaksi kun
liian halvat pizzat ?????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ne pizzoja tutki vaan maan tapana olevaa systemaattista veronkiertobisnestä. Eipä sotketa asioita ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On suurhuijareita ja rikkaita veronkiertäjiä, mutta heitä edustavat puolueet ovat juuri nyt hallituksessa, joten näitä tutkijoita nyt vähennetään ja usutetaankin helposti havaittavien pienten yrittäjien perään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No onhan se pizzapaikkojen touhu mielenkiintoista. HYvä että sitä vähän pölläytetään ja pahimmat veronkiertäjät saadaan pois . Kohta ne kuitenkin palaa takaisin jollakin toisella nimellä ja sama meno jatkuu. Tavallisten veronmaksajien kannattaa kuitenkin miettiä, että mistä tässä oikeasti on kyse. Ostajathan sen päättää miten tässä maassa menee. Annetaanko meidän rahat yleensäkin veronkiertoon ja saksalaisille verkkokaupoille vai pyöritetäänkö omaa taloutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Herrat tekee isoja mokia jotka tulee maksamaan satoja miljoonia ja starttirahalla pyörittävä yrittäjä pannaan tiukille ja firma syynätään ja ihmetellään miksi myyt näin halvalla peruspizzaa, jossa ei ole kuin taikinaa ja vähäinen määrä täytteitä.varmaan huijaa verottajaa mennen tullen ja palataessakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisin pizzakampanja on jatketta kampanjalle, joka oli MaRan (majoitus- ja ravintolanalan työnantajajärjestö) ja EK:n agenda. Ajoitus liittyy tietenkin siihen, että saataisiin huomio pois oikeasti merkittävistä asioista, eli siitä, että hallitus on ajamassa alas harmaan talouden tutkintaresursseja, jonka jälkeen varsinaiset isot tekijät saavat mellastaa rauhassa. Tähän liittyy tietenkin muutokset hallintarekisterilainsäädännössä ja ontuvin perustuin ajettu "tehokkaan katumisen" laki, jolla muka saataisiin veronkiertäjät tuomaan rahansa veroparatiiseihin ja muihin järjestelyihin piilotetut tulonmuodostukset verotuksen piiriin.

Ravintoloiden ja hotellien veronkierto (siis kaikki alan toimijat mukaan lukien) on suuruusluokkaa 260 miljoonaa euroa, kun taas veroparatiiseissa, verovälttelyssä ja muussa harmaassa taloudessa taas on kysy 5 500 miljoonasta eli 5,5 miljardista eurosta, joka on noin 21 kertaa suurempi summa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se valitettavasti on. Eihän miljonääri Pääministeri Veljiä/Sisaria jätä suojelematta. Miljoonat piiloon ja pysyvästi, kyllä kansa maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikella koitetaan kiinnittää kansalaiseten huomio toisaalle herroihin viittaavista rikosepäilyistä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No nimenomaan, meinasin sanoa saman asian, että tällä pyritään siirtämään huomio pois herrojen rötöksistä. Aloittaen Sipilästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi keskittyy suuriin rikoksiin ja siksi tarvitaan kansalaisten valppautta siellä missä ei ole resursseja. Siitä tästä kaikessa on kyse. Onhan tämä vitsi, mutta huolestuttaa että ovatko ihmiset oikeasti käsittäneet poliisin viestin väärin.

Kuluttaja voi helposti tehdä havaintoja rikoksista jos kuittia ei heru millään. Jos tämän katsoo läpi sormien ja antaa toiselle erioikeuden verojenmaksussa niin miksi maksaa itse veroja joissa otetaan huomioon myös nämä menetykset?

Tavis ei voi penkoa yritysten salaisiaasiakirjoja eikä tukkia porsaanreikiä noin vain, näitä havaintoja ei tehdä arkielämässä - sen sijaan jos ei saa kuittia vaikka kuinka sitä vaatisi niin pitäisi hälytyskellojen soida että maksatko sinä hänen veronsa ja ottaako hän kaiken hyödyn irti, onko myös muita velvollisuuksia jätetty hoitamatta? Hygienia? Työolot? Palkat? Jne...

Pienet valinnat on joskus tärkeitä, samoin pienet teot. Kiinassa lapset työstää vaatteita ja elektroniikkaa, näihinkin voi vaikuttaa hieman. Jos katsotaa kuitenkin yski asia läpi sormien niin eikö olisi parempi katsoa kaikki läpisormien ja sortua anarkiaan? Miski noudattaa yhteisiä sääntöjä yksin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno veto Sipilän Poppoolta, ammuttiin alas Veroparatiisitutkinta, ei ainaskaan Kamut jää kinni, Sillä tuskin Veliverkostossa pitsaMiehiä on. Jarille Pisteet 5/5 :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiat tärkeysjärjestykseen :D
Nostetaan häly pikkuongelmasta niin isommat jää sen varjoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Jarikin liittynyt valkoisen roskaväen laumaan puolustelemaan harmaata taloutta ja veronkiertäjiä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuva piirros nykyisestä harmaaseen talouteen liittyvästä rikostutkinnasta!
Kaikkeen sitä poliisin vähäisiä resusseja käytetäänkin! Ei taida juurikaan hyötyä valtiolle tulla siitä, jos saadaan kiinni muutaman euron veronkierrosta joku pitseriayrittäjä, mutta samaan aikaan suursijoittajat ja suuryritykset saavat vapaasti harjoittaa mijardien eurojen veronkiertoa veroparatiisimaissa ja suomen verottaja jään "nuolemaan näppejään."
Ja ollaan jopa tekemässä lakeja sen hyväksi, että veronkierto olisi laillista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossa ois vihjettä pitsayrittäjille: järjestäkää tempauspäivä ja lahjoittakaa pitsa poliisille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image