Kommentoi

Juuri tästä syystähän sitä rahaa ei riitä eläkeläisille ja veteraaneille asti, kun ahneet ja täysin moraalittomat johtajat kahmivat suurimman osan omiin taskuihinsa tekemättä edes mitään todellisuudessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sairasta kuppausta nämä eläkeyhtiöiden, veikkauksen ym. johtajien edut ja erorahat. Eikö ole tahtoa tiputtaa ne normaali ihmisen tasolle? (tartu normaali-sanaan) Miksi pitää olla luxus autot, edut ja lapinhuvilat? Eläkeläisellä menee tonnista puolet vuokraan ja sitten jaottelet sen satasen per kuu sapuskaan, lääkkeisiin, silmälaseihin... ei ole ateriat ja vaatteet arjessa juhlaa ei! Ja ulkolaisetkin pyyhäsee joukoin ohi. / (Esim isälläni vuokra remontoimattomasta luukusta 500 eur.)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä kuvasta voi päätellä nykysuomessa tapahtuva herrojen ero virasta vaikka olis tehdyt tappiota ja vilppiä niin saa ison kannustin rahan kun jää pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä on osuva piirros! Eläkeläinen kävelee kumarassa, kun miettii päivittäin, että mihin se pieni eläkeraha oikein riittäisi, mutta eläkejohtaja ei tiedä sitä, että mihin erorahansa tuhlaisi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan ajan kuva, mutta fakta lienee, että kiinteistöistä 1 milj.€ tunturikiinteistöt, ja purje- ja moottori purtiloista menevät ne luksusmallit, yli 12 m, parhaiten kaupaksi. Oikeisto on ollut vallassa mitä jo 16.v ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä suuryhtiöiden johtajilla on kova vastuu. Ainut huolihan on heillä, miten sais nyyhdettyä viel jostain enempi rahaa taskuun. Kevan johdossa automaattisesti veronmaksajat tuovat tulot, joita kunnallisveroista sinne lapataan, ja lailla on estetty kilpailu vakuutusasioiden osalta, eli työmies ei voi valita tse vakuutuslaitosta eläkkeilleen. Siitä on mukava kantaa vastuuta, jota ei itse asiassa edes ole. Eikö rovaniemen kelkkasotkuista vapautunut yhtään sopivaa kepun kandia johtajaksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julmaa panna kumarainen mies kantamaan noin painavaa taakkaa. Ainakin puolet olisi pitänyt antaa shekkinä. Tai niin vissiin tehtiinkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos kuvasta. Kyllä hävettää kaikkien työikäisten puolesta, että vanhusten eläkerahat noin riistetään eläkerahaston kepulaisille. Asiaan on saatava korjaus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se jotenkin niin väärin, että kelvottomille "johtajille" maksetaan vastikkeetonta ylimääräistä perusköyhien eläkeläisten rahoista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samanlaisia palkkioita saavat kaikki johtajat alasta riippumatta, vaikka olisivat töpeksineet raskaasti. Vastuussa vaan eivät koskaan ole mistään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

152 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Siitä vain lisää veroja. Loppuu sitten maksajat, sillä köyhemmätkin kuin Wahlroos muuttavat pois Suomesta. 43% nollasta ... Lue lisää...
pääomatulojakin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image