Kommentoi

ihan kaikki valtiot kääntää piiput omiaan vastaan jos ne kapinoi. Tuolla on myös satojen vuosien vihalle perinteitä ja aiempia murskattuja kapinoita joten toiseksi ei passaa jäädä tai käy kuten Irakissa ja Libyassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan vastapainoksi. Usa ollut syylinen sotaan Irakissa ja aiheuttanut suuren kuoleisuuden Vietnamissa. Lisäksi obaman maa lähetti aseita jajoukkoja Assadin vastaisten kapinallisten tukemiseksi ennen kuin Putin antoi tukensa Assadille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

USA sitä ja USA tätä. Koskaan ei voi ottaa mitään asiaa sellaisena kuin se on, vaan on ihan pakko kääntää huomio USA:n.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos he puuttuvat asioihin maailman poliisin ottein, miksi ei heistä saisi kommentoida myös negatiivisesti, vai onko Usa:n sotatoimet liian pyhäasia? Terrorismin rahoituksesta Obama sai rauhanpalkinnon, taisi myös aloittaa enemmän sotia kuin G. Bush.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuosta kättelystä. Viime maanantaina uutiskuvan mukaan Obama tarjosi kättään, mutta Putin ei siihen tarttunut, Nyt tänään Venäjä ilmoitti jatkavansa 3-4 kuukautta Syyrian pommittamista eli Assadia vastustavien syyrialaisten tuhoamista. Isis oli vain tekosyy pommituksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mustanaamiohan löi aina pahiksia tuolla sormuksella. Eli oikeasti Putin on kuvan sankari, joka hivauttaa Obamaa, oikeastaan Yhdysvaltoja, pahaksi leimaavalla merkillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin USAn mielestä. Monenkos kuolemaan USA on syyllinen viimeisten kymmenen vuoden ajalta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarjosi jo vuonna 2012 sopua niin että assad olisi siirretty hiljaa syrjään. Tämän on ahtisaari itse kertonut nyt syksyllä. Se ei vain meille "rauhan" omaisille länsimaalaisille kelvannut. Mitäkö sitten on tapahtunut sen jälkeen kun länsimaat hylkäsivät sovun? Ehkä 500000 kuollutta, miljoonia pakolaisia, isis-syntynyt ja on voimissaan. Putin sanoin hiljattain ihan aiheesta että "minähän sanoin"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totuus: Sopu ei kelvannut syyrialaisille, joita Assad oli Venäjän tukemana jo murhannut kymmeniä tuhansia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sopu ei nimen omaan kelvannut länsimaille jotka luulivat että assad kaatuisi muutamassa viikossa. Tämä tieto on Ahtisaaren haastattelusta. Mistä tuo sinun tieto on peräisin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä oleva lumi tamppautuu liukkaaksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.11.

Fingerpori

19.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image