Kommentoi

Sipilä tulee ja Sipilä hakkaa. Osaamisessa demari-öykkärit ja putteri-vasurit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika monitulkintainen tämä Jarin piirros. Eipä ole aikoihin nähty sellaista rohkeutta ja järjen käyttöä kuin Sipilällä nyt on. Arvostan suuresti, vaikka en kepulainen olekaan. Ay-puolella ainakin SAK:n kellokkaalla vain saman mantran hokemista,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkien aikojan paras piirros on Jarin tulkinta Vanhas-Matin hiihtoreissuta, kun sukset meni ristiin :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosiaan olisi aika vaihtaa vuoroa ! 50 vuotta AY on määrännyt pilkulleen, mitä eduskunnan ja hallituksen on tehtävä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenkähän nykyajan ihminen saatais uskomaan että velka myös maksaa. Tuntuu että kenellekkään oma henk. koht velkakaan ei ole nykyään ongelma. Niin kauan kun sitä saa pankista tai pikavippiyhtiöltä niin sitä oteteaan. "Reissurahaa" "Ostosrahaa" "Autolainaa".. Miksi oikeasti eletään yli varojen? Mitäs sitten kun lainahanat menee kiinni? Maksellaan loput 50 vuotta niitä vanhoja velkoja ja thats it... Hienoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta on muistettava koko ajan myös se, että saahan valtio Suomen kansalta nytkin joka ikinen päivä ison tukun rahaa. Sitä ei voi yhtään väheksyä. Veropohjammme on nyt laajempi kuin koskaan ja kaikki verot ja maksut ovat kyllä tapissaan, eikä lama-ajan alennuksia veroissa tunneta. Yksistään polttoaineveroja tulee valtiolle autoilijoilta huikea summa joka päivä. Voitaneen todeta näin, että meillä on ollu viimeiset 20 vuotta huonot taloudenhoitajat tuolla päättäjissä. Tästä tämän hetken tilanne kertoo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Velan maksaa se joka sen on ottanut, ei kolmivuorotyötä tekevä perheensä elättävä työläinen, nainen tai mies, eikä syyttään työttömäksi joutunut herrojen osakesalkkua pullistanut it-työläinen. Velan ottamisesta on päässeet nauttimaan verosuunnittelulla elävät kirjansa tarkkaan lukeneet rahansa veroparatiiseihin sun muuhun paratiiseihin kiikuttaneet porvarit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäli tuo "Kommentti: Hallitus romutti kil­pai­lu­ky­ky­so­vun" pitää paikkaansa, niin kyllähän Sipilän, ja Stubbin, tarkoitus on vain tuo.
Itse lopetin lähetyksen katselemisen siihen väreilevään alkukuvaan, jossa oli Sipilän kuva. En tiedä mitä henkilöpalvontaa sillä oli tarkoitus saada aikaan, mutta minut se sai vaihtamaan kanavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Jari, tulee kyllä mieleen takavuosilta, kuin ilman tiedonantoa tosin, mutta kameroiden edessä Hallitus oli Käteisen johdolla esittämässä kuinka hallitus on ottanut niskalenkin markkinavoimista, josta on tähän puseteeseen nyt tultu, ei tosin demarit ja vihreät saaneet muuta aikaa, kun veivät vuosia suomea syvemmälle suohon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuohan se on Sipilän hallituksen tavoite, sehän on jo tullut selväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image