Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (41)

Metallialalla työskentelevä nainen muuttu matalapalkkanaiseksi siirtyessään hoitoalalle vaikka palkka nousee 500 euroa kk.Mielenkiintoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutosta parempaan ei tule niin kauan kun maata johtaa yli ihmisisinä itseään pitäviä eliitti kapitalisteja jotka on todellisuudesta vieroittuneet . Pankki tilin saldo ajaa kaiken edelle .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutosta parempaan ei kyllä tule kenenkään suunsa avanneen opeilla, ei varsinkaan ay-siiven.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhät kyykkyyn entistä syvemmälle tällä kädenpuristuksella. Milloinkahan aletaan lyhentämään kansanedustajien ylipitkiä lomia ja palkkoja leikkaamaan?
Ja kyllä ne kulukorvauksetkin voitaisiin kansanedustajilta leikata pois!
Mitä työmatkakuluja heillä tulee, kun on ilmaiset matkat kaikilla kulkupeleillä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jari antaa nyt ihan väärän kuvan tilanteesta, vanhapiikamainen tms naisotus saa mielimäänsä lähihoitoa statushepuilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka en ole nainen , silti olen tuossa kourien välissä ja minulta ollaan viemässä pois pitkän urani aikana ansaitsemistani lomapäivistä. Jos ihminen on vuosikymmeniä tehnyt 3-vuorotyötä (joulut,vaput,pääsiäiset,juhannukset), voidaanko häneltä ottaa ne 8 lomapäivää tuosta vaan pois. Nyt alan toivoa, että olisin syntynyt 1950-luvun alussa. Olisin täten onnellisena pienellä eläkkeellä. Huh hei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikea ymmärtää hallituksen hyökkäystä pieni tuloisia palkan saajia vastaan jotka ovat työllään pitänee maata pystyssä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallituksen ja Elinkeinoelämän keskusliiton kultainen kädenpuristus runtelee vielä pahemmin poliisien ja palomiesten palkkapusseja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ammattiyhdistysliikeiden lakon lietsonta on minusta pelottavaa! Olen ollut aina matalapalkkainen ja naisena voin todeta että ei koskaan tuo lakkoilu ole minulle tuonut muuta kuin pienemmän palkkapussin. Neuvotteluteitse asiat hoituisi mutta nyt ay-liike haluaa näyttää mahtiaan. Kyllä ay-liike saa maamme katastrofitilanteesee. Kansa saadaan keskenään eripuraiseksi ja se jos mikä on helppo nakki viholliselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No sinäpä olet lakkoillut. Itse olen ollut 40v. työelämässä, niin rakennus, puutyöväen kuin metalliliitossakin, eikä ole tarvinnut lakkoilla päivääkään.

Haiskahtaa pieni provo. Mutta näihin kokoomuksen hyväksymiin provoihin on jo totuttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kovinpa olet alistunut hallituksen pakkopäätöksiin, jossa maksumiehiksi laitetaan maamme vähävaraiset ja tavalliset pienipalkkaiset kansalaiset.
Hallitus toimillaan romahduttaa kotimaisen kysynnän ja sehän vain lisää työttömyyttä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on vain sinun mielipide. Et voita sillä mitään, että nuoleskelet ylempiarvoisia. Toivot ilmeisesti orjamarkkinoita ja kuvittelet sitten olevasi jopa onnellinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toisin päin käännettynä muuttuu auttavista käsistä väsyneiksi jaloiksi. Käännetään siis merkkimme vastaamaan tätä päivää - ja varsinkin tulevaisuutta.. Kiitos hallitus, joka niin hyvin huolehtii sairaspoissaolojen, väsyneenä tehtyjen virheiden ja totaalisen uupumisen lisääntymisestä.. Miten se Iso Kirja sanokaan: köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En sanoisi ihan noin, koska muutokset koskevat niin monia. Turhana kärjistyksenä varmaan useimmat muutkin pitävät tällaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (41)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

152 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Siitä vain lisää veroja. Loppuu sitten maksajat, sillä köyhemmätkin kuin Wahlroos muuttavat pois Suomesta. 43% nollasta ... Lue lisää...
pääomatulojakin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image