Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (36)

Assad on kylläkin vaaleilla valittu presidentti, kovaotteinen ja raaka mutta silti valittu, ihan kuin oma hallituksemme.

Vaihtoehto valtaa pitävälle on ISIS, se vissiin on suvaitsevampaa ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän se ISIS niitä pakolaisia enemmän saa aikaan?

Jos Hussein, Assad ja Gaddafi olisivat edelleen vallassa, ei koko pakolaiskriisiä olisi. En herroista erityisemmin pidä, mutta ei tämä nykyinen anarkiakaan mitään unelmaa ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tuohon kuvaan sopisi obamakin aivan samalla lailla. Vain usa ja israel voivat saada rauhan aikaan mutta sitä ei kukaan halua. Aseteollisuus on liian suuri vaikuttaja takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta, aseteollisuus tuottaa hyvin rahaa, samoin yksityisarmeijoiden toiminta, kuten vaikkapa Academii (ent. Blackwater) etc.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Länsimaat vaikeuttavat Venäjän Assadin avustamista sodassa, vai pitääkö kirjoittaa konfliktissa, ISISiä vastaan, joten turvapaikkojen hakijoita tulee olemaan vielä pitkään.
Vastaus ensimmäiseen kysymykseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet kuitenkin väärässä. Ilman putinia tämä sota olisi ollut jo lopetettu. Ja kuten Venäjästä tullut, voin kertoa sinulle, että putin pitkälti on myynyt aseita Asadille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai, samalla lailla kuin Hitler ja Stalin saivat rauhoitettua Euroopan ja lopetettua kaikki sodat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyseessä lienee Tuntemattoman sotilaan ellei peräti Suuren tuntemattoman sotaromaanin kolmas versio, jonka pääosan näyttelijät statisteineen tekevät lööppi- ja traileri läpimurtoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On mukavaa päräyttää sarja puskista Assadiin ja Putiniin, josta voi tulla vielä jotakin. Mainittujen poliitikkojen toiminta selittää allianssin ja ISIS on kansallismielisten arabien liike.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei pitäisi mollata arabeja. Aleksandrian kirjaston palon jälkeen suurin osa kreikkalaisten historijoitsijoiden ja filosofien teoksista siirtyi keskiajalla eurooppalaisille arabialaisten kautta. Arabien tähtitiede oli korkealla tasolla, nykyään useimmat tähtien nimet ovat edelleen arabiaksi, esim. Orionin vyön tähdet Al Nitak, Al Nilam ja Mintaka. Vasta Muhammed ja islam tuhosivat arabialaisen sivistyksen, sitten tuhanteen vuoteen ei kirjoitettukaan yhtään tieteellistä teosta. Tosin katolinen kirkkokin vainosi kerettiläisiä, Giordano Brunoa ja Kepleriä. ISIS on uskonnollisten vallanhimoisten fanaatikkojen liike, dhimmeiltä henki pois. Ei liity arabialaiseen kulttuuriin edelleenkään mitenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Piirros antaa Syyrian tilanteesta 100%:sti päinvastaisen kuvan verrattuna todellisuuteen. Toki Venäjä on myynyt aseita Assadille (eikä sitä salaile toisin kuin on uutisoitu), koska Assad on Syyrian laillinen ja vaaleilla valittu presidentti.

USA ja liittolaisensa sen sijaan aseistavat kapinallisia, jotka on yllytetty kaatamaan Assad Yhdysvaltain geopoliittisten tavoitteiden ajamiseksi. Jos haetaan syyllisiä Syyrian sisällissotaan, niin siinä jonossa USA on ykkönen ja muut kaukana sen takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, miksi moiselle tyypille presidentti Halonen suurristin myönsi. Mutta olihan Halonen hyvää pataa Putinin ja Medvedevin kanssa. Että kaverin, kaveria pitää digata!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jari osui naulan kantaan. Putinin oli helppo "ennustaa" pakolaistulva, kun oli itse pahin syyllinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin Jarilta unohtui presidentti Tarja Halosen vuonna 2009 Basar Al-Assad'n kaulaan ripustama Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan suurristi ketjuineen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jenkkilä halusi vaihtaa vallan mm. Irakissa, Libyassa ja nyt syyriassa, mitenkäs hommassa kävi? Nyt kaikki nuo maat on täydessä sekasorrossa ja Isiksen käsissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (36)

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Antti Kiuru

Uusin lukijakuva

Aikaisin aamulla
JIko

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

152 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Siitä vain lisää veroja. Loppuu sitten maksajat, sillä köyhemmätkin kuin Wahlroos muuttavat pois Suomesta. 43% nollasta ... Lue lisää...
pääomatulojakin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image