Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)
Viesti poistettu

Niin kauan kun EK toimii hallituksen taustapiruna, ei Suomea saada nousemaan. Niin paljon tehdään keskinäisiä kultaisia kädenpuristuksia, ettei niistä hyödy Suomen kansa lainkaan. Nämä porhot lihottavat vain toisiaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Duunareiden palkat pitää olla kilpailukykyisen (riittävän pienet), jotta saadaan tavaraa kaupaksi ulkomaille eikä halpatuonti tapa kotimarkkinateollisuuden työpaikkoja. Toimihenkilöpuolella palkkaa tärkeämpää on osaaminen. Hyvä myyntimies, tuotekehitysinsinööri tai yritysjohtaja on duunareille elintärkeä. Varsinkin jos työntekijöiden palkat ovat liian korkeita. Näille avainhenkilöille kannattaa duunareiden oman edunkin vuoksi maksaa niin paljon, etteivät karkaa ulkomaille ja pysyvät motivoituneita työhönsä.

Käykö kateeksi? No missä olit silloin, kun olisi pitänyt lukea koululäksyjä? Syytä itseäsi, että kuulut niihin, joille ei voi enempää maksaa, äläkä "herroja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolla menolla duunarien palkat ei ole koskaan kilpailukykyisiä, vaan aina jossain päin tehdään pienemmällä palkalla. Kannattaisi siellä toimihenkilöpuolella suunnitella kilpailukykyisiä tuotteita, niin kyllä duunarit niitä tekisi. Hukkaan on mennyt koulutus, jos ei osata suunnitella sellaisia tuotteita, joilla Suomi pärjää, ilman, että duunarit laitetaan nälkäpalkalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maisterin koulutukseen eivät taida kuulua ihmissuhdetaidot tai "kuinka käyttäydyn ihmisiksi"-kurssit. Saatat silti huomata, että tiukan paikan tullen niistä olisi saattanut olla enemmän hyötyä kuin henkselien paukuttamisesta, ylenkatseesta ja muusta "osaamisesta".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On sekin mahdollisuus, että ei aletakaan kävellä ympyrää. Se vaatii suomalaisilta yhteistä tahtoa ja se voi meille kateudesta kuuluille olla liikaa pyydetty. Pelkonahan on se, että joku saa sulan hattuunsa auttaessaan ongelmien ratkaisussa. Että menköön huonosti, kunhan suurimmalla osalla menee huonosti, voi moni ajatella ikävä kyllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Askelmerkit on näköjään tehty ja ja kun niitä aikansa tallustaa, niin siitä se kuoppa vähitellen syvenee, kun samoja jälkiä pitkin kehää kiertää. Aika näyttää, että ehtiikö nykyhallituksen tallustelijat saada aikaan yhtä syvää kuoppaa, kuin vasemassa kuvassa olleet edellisten hallitusten tallustajat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos ku selitit vitsin. se olikin varsin hankalasti ymmärrettävä..... Hyvä kai tässä maassa on mitään yrittää muuttaa kun kukaan ei suostu yhtään mihinkään milloinkaan missäkään ikinä.. Katsotaan kuinka hyvin tämä huumori naurattaa kun Suomen talous on tosissaan uponnut..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on jo uponnut. Kai, et ole sokea ja itse näet kaikki.
Onneksi en ole äänestänyt sipiläläisiä pelleitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävä kyllä saamattomuuden poliittinen kulttuuri on suomessa maan tapa. Veikkaan, että tämän hallituksen jäljiltä ulkomaanvelka on 130 mrd eur

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä - askelmerkit ei riitä jos päämäärään ei osata kävellä ja tehdä tekoja matkan varrella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Sipilän hallitus on nostanut Suomen takaisin kuopasta maanpinnalle edellisen hallituksen torvien jäljiltä niin sehän olisi huippusuoritus parissa kuukaudessa. Näin ei vaan valitettavasti vielä ole. Ennuste onneksi ainakin on paljon parempi kuin edellisillä unelmahöttöhölmöillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image