Kommentoi

Toivottavasti huomenna on maapallo, jonka vuotavia reikiä SSS-pojat laastarein paikkaavat.
Pörssissä rommaa nyt, rysähtikö jytky tuulettimeen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tais mennä akupunktioksi on muuttunut kirurgin taidolla leikkaamiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmeen negatiivisia arviota saa tälläkin palstalla lukea Jarin tiivistäessä piirrustuksiinsa hallituksen aikeet ja aikaansaamattomuudet. Palstalla on ruvettu viljelemään ihmeellistä SDP + ay-liikkeen parjauskampanjaa. Näitä syytetään varmaan pian sateisesta kesästäkin. Kannattaisi kuitenkin aivan ensimäisenä selvittää itselle yksi todellinen fakta, jota mikään ei voi kumota. Maassamme on nimittäin hallinnut reilusti yli kymmenen vuoden ajan selkeät porvarienemmistöiset hallitukset. On naurettavaa syyttää huonoista saavutuksista vähemmistöjä, joilla ei ole ollut edes päätäntävaltaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomus on ollut hallistusvastuussa jo 28 vuotta. Pitäisikö oikeiston jo siirtyä sivuun ja antaa vasemmiston kokeilla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huvittavaa vasemmisto propagandaa täällä. Jos jatketaan vasemmiston mallia me elvyytetään seuraavat 20 vuotta ja sit ollaan konkassa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossa tuottavuusloikassahan olisi ollut vain kyse työnantajan vastuiden siirtämisestä työntekijöille ja valtiolle. Vertaa J. Vartisien palkkaa esim. entisen Rautaruukin duunarin ansioihin ja sitten tuumit mitä se duunari teki ja mitä Vartiainen. Kumman käsistä lähti tuotetta mailmalle myytäväksi ja uutta rahaa kansantalouteen. Mitä nämä yhteiskunnan palkkalistoilla olevat loiset on saaneet aikaan. Jos firmoilla menee huonosti työntekijöiden takia niin silloinhan johdolla ei ole mitään virkaa jos heidän toimintansa ei vaikuta mitään. Palkkakulut on yleensä vain 10% tietämissä tuotten tuotantokustannuksista. Tuommoset kolmiloikkajat haluavat vain itselleen lisää ja luokkayhteiskunnan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Voi olla, mutta ei ole muutakaan tekemistä, tälläkin hetkellä pohdin koulutusvaihtoehtoja jotka voisivat parantaa olemattomai työhakumahdollisuuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hallitus olisi tehnyt nämä leikkaukset vaikka sopimus olisi saatu tehtyä ,sipilä haikailee 30 luvun mallia saksasta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti leikataan ja rajusti. Ay-liikkeen pyynnöstä kansaa rangaistaan mikä onkin täysin oikein. Mitäs lähtivät punikkien kelkkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, nuo eilisen marssien osallistujat olis voinut kirjoittaa kyltteihinsä. Antakaa lastemme ja lastenlastemme maksaa kulutusjuhlamme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan kuten sdp-suomen kasvattamat vanhempamme(pääsevät/pääsivät eläkkeelle me emme)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhaan ay-liikettä syytetään hallituksen taitamattomuudesta ja epäonnistumisesta. Kyllä se hallituksen kelkan kyyti on paljon kylmempää. Omituinen toive, eli haluat rangaista kansaa, kun ei suostuta rangaistavaksi vapaaehtoisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ay liike tietää varsin hyvin että se 5% työkustannusleikkaus olisi pitänyt tehdä mutta kun se sanottiin etukäteen niin ay voinut hyväksyä sitä ettei olisi näyttänyt heikolta ja nyt sitten tulee kylmää kyytiä ja se on vaan ja ainoastaan ayn syy vaikka vasemmistopellet selittelisi mitä. Luojan kiitos vasurit on oppositiossa ja toivottavasti hamaan loppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ay liike on ajanut suomesta monia miljonäärejä kateudellaan esim Portugaliin .TJ Tammisenkin lähdön syy oli mitä ilmeisimmin RR ammattioasasto, joka teki kaikkensa että RR ei menestyisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Fingerporissa on paremmat...piirrä vielä iso säkki ja kirjoita siihen "valtionvelka" ja vaikka pommi jossa lukee "eläkepommi"...KLISEEE....summa summarun...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No no... jopa Popi vertailukohteen keksi. Kerropas, mistä omia hengentuotteitasi voi katsella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image