Kommentoi

Piirros yllyttää piittaamattomuuteen liikenteessä säästöjen nimissä. Autoilijakanta helppo johdattaa, esim. Helsingissä autoilija kiilasi pyöräilijän eteen, tämän näytettyä sormimerkkejä autoilija ajoi tahallaan kohtalokkain seurauksin pyöräilijän yli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koulutus sellaisille aloille, joissa ennestään on paljon työttömiä, on pelkkää rahan haaskausta, ja säästöjä on tehtävissä. Kalle Isokallio kommentoi asiaa aika hyvin tämän aamuisessa Ylen aamuohjelmassa 8:45-9:00. Katsokaa Areenasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas leikataan Suomi syvemmälle lamaan. Eikö 90-luvun opetus ole enää muistissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten olisi, jos koko kansakunta pitäisi yhden sapattivuoden. Kukaan ei käy työssä, kukaan ei opiskele, kukaan ei sairasta, kukaan ei maksa veroja. Jokaisella on pieni pottumaa, kaivo, spriikeitin ja gallona spriitä. Selvittäisiinkö vuoden yli. Itä-Ukrainassa selvitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä ne kaivot yht äkkiä otettaisiin tai tehtäisiin ja millä rahalla. Afrikan kehitysmaissa niitä olisi tarvittu kauan ja tarvittaisiin edelleen. Onhan sinne annettu kehitysapua ja luulisi, että siellä olisi jo kaivo poikineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jossain määrin kyllä luonnollista tulla niiden maksamaksi jotka koiulutuksesta hyötyvätkin eli elinkeinoelämä mutta lääkekustannusten ja terveydenhoidon leikkuut taitaa olla virhe - se johtaa kulman takaa tuleviin suuriin kustannuksiin kun vanhemmalla väellä ei ole varaa mennä lääkäriin eikä saada lääkkeitäkään...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa on ollut jo melko pitkään yleinen oppivelvollisuus joten siitä koulutuksesta hyötyvät kyllä kaikki. En ymmärrä miten se eläkeläisiä auttaa että kurjistetaan lasten asemaa. Tietysti kun on eletty suurin osa ajasta hyvinä aikoina niin sitten on helppo huonoina aikona hyökätä kaikista avuttomimmassa asemassa olevien kimppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erittäin paljon minua on huvittanut, kun opettajat ja opetusalaa lähellä olevat "tutkijat" ovat kauhistelleet säästöjä. Rakenteiden muuttaminen opetuskentässä ei välttämättä ole negatiivinen asia oppilaille, todennäköisesti jopa päinvastoin, mutta opettajien ja ennen kaikkea "tutkijoiden" työpaikat ovat nyt puntarissa. Se siinä mättää "asiantuntijoilla".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minua ei huvita että lasten olot kurjistuvat kun luokkakoot kasvavat ja erityisopetusta tarvitsevat pistetään normaaliluokkaan. Siinä kärsivät kaikki ja kiusaaminen vaan yleistyy. Joillain on näköjään niin kovat traumat opettajia kohtaan että tällainenkin asia huvittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysymys ei ole traumoista. Kysymys on siitä, että rakenteita muuttamalla voidaan saada säästöjä aikaiseksi. Mm. sivistystoimen runsas byrokratia ja opetuksen siivellä puoskaroiva tutkija-divisioona on aikansa elänyt. Opetuksesta ei sinällään ole runsaasti leikattavaa, mutta miten on näiden siipeilijöiden kanssa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kohta mennään ku kreikassa, ei kannata tehdä mitään lain mukaan.mahtava oivalluss raivo ratti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

215 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ensi talven aurinkolomat

Kyllä niitä , nyt kannatta jo katsoa, missä niitä jo myydään ja kartoittaa hinta tasoa. Lue lisää...
Kyllä lähden

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image