Kommentoi

Kuka tahansa eläkkeensaaja voi muuttaa Portugaliin ja moni on niin tehnytkin. Onko se arvoisan poliittisen pilapiirtäjän mielestä tuomittavaa?

Vuorineuvosten eläkkeet kertyvät ansioiden perusteella kuten muidenkin. Mahdolliset lisäeläkkeet he ovat joko itse maksaneet tai niistä on sovittu työnantajan kanssa palkkaneuvotteluissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulipa yhteiskuntasopimus tai ei. Aina maksajaksi joutuu veronmaksaja. Eläkeläisiä on jo rokotettu, mutta vuoristoneuvokset saavat eläkkeensä Portugalissa anomuksesta verovapaana, ainakin vuoteen 2017 asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö tuo hahmo ole Jouko Lohtander? SAK:n nykyinen johtaja, entinen Paperiliiton johtaja, joka tykästyi elakevakuutusyhtiön tarjoiluun?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko viisasta, että ensin neuvoteltaisiin vuorineuvosten yhteiskuntasopimus valmiiksi ja kun se on kaikkien (siis myös kansan) hyväksymä, voisi olla edellytyksiä kaikkia kattavalle sopimukselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tätähän siinä asiassa ajetaankin, että vuorineuvokset ja muut herrat pääsevät elämään näissä verovapaissa maissa ylellisesti ja leveästi. Ja köyhien tuloja kotimaassa kiristetään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuule Unionin kansalaiset saa asua missä tykkää koko unionissa . Kukaan ei kiellä KÖYHÄÄ matkustamasta Portugaliin ja anomasta verovapautta eläkkeeseensä . Menolippu 200€ Joten tervemenoa valittamaan muualle paljonko sinäkin yhteiskunnalle olet jo maksanut joten heihei. Portugalissa odotetaan rahojasi joka baarissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Viikot töissä toisella paikkakunnalla ja viikonloput kotona

On tietenkin kokemuksia. Melko avartavia myös ammatillisesti. Se tämä meidänkin valtakunnan väki on melko erilaista, voi... Lue lisää...
Pontus.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image