Kommentoi

Hyvä, että myös Jari nostaa Kreikan asiaa aktiivisesti esille. Niin moni poliitikko painotti Kreikan rahoittamista aikoinaan ja saivat aivopestyä vielä huomattavan osan kansaakin tämän huulluuden taakse. Annettiin kuva, että asiaa vastustavat olisivat ikään kuin jotain vähäpäisiä, jotka eivät ymmärrä mistään mitään, että älkää te fiksut kansalaiset liittykö tähän typerään porukkaan ja ajatusmalliin mukaan. Hyvä vaan, että nyt on raato kaikkien nähtävillä ja saa sekin kansanosa miettiä, jotka tämän aivopesun silmät kiiluen nielivät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi on vielä drakma pelasturengas salkussa... tajuaako vain ottaa sen sieltä ajoissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tsipras Syrizoineen roikkuu lievässä hirressä Damokleen miekan alla Kreikka purtilossaan EY:n kipparin tähyillessä uusia mahdollisuuksia poltella euroveronmaksajien rahoja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image