Kommentoi

Onneksi en asu Ruotsissa. Mua ärsyttäs suunnattomasti elättää verorahoin jotakin Kuningashuonetta. Kuninkaat, kuningattaret, prinssit ja prinsessat kuuluu muinaissatuihin. Yhtä naurettavaa on maksaa kirkollisveroa jonkun mielikuvitusolennon takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tekee paljon ihmisten hyväksi ja se pitää yhteiskunnan pystyssä. Jos ihmisen taipuvaisuus uskontoon olisi huono ominaisuus niin miksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ihmisen taipuvaisuus uskontoon olisi huono ominaisuus, niin miksi evoluutio ei ole sitä ominaisuutta karsinut pois?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Savolais-bernadottelainen keskustelu päiväunien aikaan Karl Friedrichin ja 6.12.1984 syntyneen maallikon välillä. Lisäksi Madden Nichol poika, joka osoittaa että savolais-bernadottelaiset tähtäävät ottamaan Suomen tarvittaessa suojelukseensa. Olihan Nikolainkaupunki tsaarien autonomian aikaan siinä näyteikkunassa Vaasassa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oma kotiprinssi makkaran kaljan/maidon kera ei herätä niin positiivisia tunteita kuin Karl Rietu ja Maddie ja maalaismaiset puolisonsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi meillä on tuo rinnakkainen keinotodellisuus etäännyttämään omasta kokemuksesta ja elämästä. Mielikuvissa on paljon mukavampaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image