Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (44)

paljonkohan se veroprosentti pitas olla kommunistit olis tyytyväisiä.? eikö se ole sama tempasta 80 prosenttiin. Ihan sama alentuvalle ostovoimalle ja siten menetetyille työpaikoile. Vastahan tuo oli tutkimus että 10% maksaa 70% koko verokertymästä, ei vissiin riitä. Mitäköhän tapahtuu kun tosta 10%sta osa päättää muuttaa portugaliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tarvii taas ihmetellä kuin tyhmää osa porukasta on, puolustellaan hallistuksen leikkauksia. Fakta on, että ei se 8 €uron leikkaus lapsilisässä vaan se kaikkien muiden maksujen nousu. Ja nimenomaan niistä asioista joista on aikalailla mahdoton säästää jos asuu (Pohjois-)Suomessa: polttoaineet, lämmitys ja sähkö. <- Noiden korotus näkyy myös siellä elintarvikkeiden hinnassa.
Ja nyt joku vatipää tulee kommentoimaan että säädä huonelämpöä pienemmälle. Esimerkiksi kerrostalossa yksilöllä ei juuri ole vaikutusmahdollisuuksia maksujen suuruuteen. Ja toisaalta taas jos vanha rakennuskanta halutaan pitää hyvänä, on suosituksena pitää tasaista lämpöä ympäri vuoden, mikä taas alkaa näillä hinnoilla olla monelle mahdotonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan fakta strippi. Hallitus hellii hyvätuloisia, riistää aluksi köyhiä ja sitten, jos sillä ei oletettavasti paljon kostu, eikä yhteiskuntasopimusta tule. Niin silloin nousee äänestäjä, veronmaksaja ja muut maksumiehet pinnalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuloverojen ( >20 K€) lisäksi nyt menee venevero, skootterivero, mönkijävero ja kelkkavero. Mitähän ne köyhiltä vie ( köyhä tienaa < 20 K€) ei tuloveroa ei venettä, ei kelkkaa ei mönkijää eikä skootteriakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin hyysäävät? Antakaa meille edes jotain tukia niin sitten niistä saa leikata. Sitä paitsi kaikki lisämaksut ja korotukset koskevat meitäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tukia tulee rikkaillekin mm. yritystukien ja lapsilisien muodossa. Ai niistä saa leikata, no hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mites nuo yritys- ja maataloustuet? Leikataan pois kokonaan ja annetaan köyhille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä menoa Suomessa on jatkossakin olkoon hallitus mikä hyvänsä, mutta toivon luokituksen tippuvan roskaluokkaan ja sossu laput kansalaisten kaulaan ja ehkä silloin jollakin lamppu syttyy arkadian mäelläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun etelänvetelät ja muut herrat on saaneet Suomi-neidon suohon, sitä älkööt kukaan nostako sieltä pois?...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pienivaraisten, pieni- ja keskituloisten tuloisten selkänahasta revitään tämä nousu. Varakkailta sen sijaan kysellään nätisti, "Haluatko laskea palkkaasi? Jaa et? No ei sit." Korkeatuloisia ei velanmaksu kiinnosta.

Ja toinen kysymys on se, että nouseeko Suomi-neito, vai uppoaako syvemmälle näiden veijareiden ansiosta? Miten käynee, kun koulutuksemme taso laskee?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa Jari, juuri noita miekkosia ajattelin hallitusohjelman tultua julki. Kun nyt vaan se iloisten veikkojen todellinen johtaja, Robin Hoodkin uskaltaisi tulla esiin ja muuttaa Sherwoodin käytäntöjä vähemmän kipeään suuntaan... siis antamaan köyhille muutakin kuin keppiä. Kyllä niillä Sherwoodin rikkailla riittää porkkanoita muillekin jaettavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (44)

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa &#10;jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.&#10;Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä maan pohjoisosassa lumisateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image