Kommentoi

Kun jenkit ja kumpp. lähtivät, jäi Irak oman armeijansa varaan, joka ei näytä olevan häävi vastus edes Isiksen heikohkosti varustetuille fundamesteille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yep, näin se nykyään on.. Menneinä vuosina S.Husseinin hallitessa Irakissa oli järjestys -ja maassa kutakuinkin kaikki hyvin, mutta -sitten Don "kaikkien ystävä" USA huomasi, että Husseinilla liian paljon öljyä hallinnassaan eli se pitää saada haltuun hintaan -mihin hyvänsä. No, Amerikka kieroudella sai mitä halusi -ja Irak ajautui isoihin ongelmiin.. Siinäpä sitten aikanaan ääri-ryhmillä oli tilaisuus astua sekasorron keskelle -ja ottaa asiat haltuun. On vaan ajan kysymys milloin Isis valtaa koko maan, ja öljyähteiden omistus palautuu jälleen Irakiin -ja mihin käsiin nyt.. Ei lopu terrori vähään aikaan, mutta, jospa "kaikentietävällä AMERIKALLA on ratkaisu tähänkin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image