Kommentoi

En varmaan ole ainoa jolle lapsena väitettiin, että Suomi on rehellisten ihmisten kansoittama maa ja varsinkin poliisiin/virkamiehiin voi luottaa!?! Hivenen huijattu olo...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kilttejä ja pahoja jepareita, varsinkin amerikkalaisessa dekkarifiktiossa, mutta joskus Suomen todellisuus on Hollywood tarua ihmeellisempää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Järjestyspoliisia tarvitaan ja liikenteen valvontaa, mutta kun poliisi pääsee syvemmälle yhteiskunnan rakenteisiin alkaa ongelmaa tulla. Raha saa monen pään viiraamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi on tutkitusti syyllistynyt lukuisiin tietojen urkintarikoksiin. Tästäkin on kirjoitettu mediassa. Emme ole länsimaa emmekä oikeusvaltio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen tilanne on kuitenkin parempi kuin monessa länsimaassa, sillä esim. Yhdysvallat ja Britania ovat syyllistyneet pahempiin urkintarikoksiin ja muihin rikoksiin kansalaisiaan kohtaan, joten länsimaat eivät pääsääntöisesti ole oikeusvaltioita vaan poliisivaltioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei Suomi ole maantieteellisestikkään misään lännessä ,me olemme Valko-Venäjän kanssa samalla Itä-Euroopan aikavyöhykkeellä ,eli idässä , meidän hallintokulttuurissa on hyvin voimakkaat itämaiset piirteet. Ei oel kauan siitä ,kun viranomaiskaavakkeista poistettiin termi "ANOMUS" ,alamainen anoo, jotain ylhäältä . :):):)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Köyhän ihmisen elämä ei ole ihmisarvoista elämää

aloittaja on sorrettu? 99% syyllinen omaan köyhyyteen ja kurjuuteen katsoo peilistä takaisini. Muita on aina helppo syy... Lue lisää...
ja miten....

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image