Kommentoi

En varmaan ole ainoa jolle lapsena väitettiin, että Suomi on rehellisten ihmisten kansoittama maa ja varsinkin poliisiin/virkamiehiin voi luottaa!?! Hivenen huijattu olo...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kilttejä ja pahoja jepareita, varsinkin amerikkalaisessa dekkarifiktiossa, mutta joskus Suomen todellisuus on Hollywood tarua ihmeellisempää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Järjestyspoliisia tarvitaan ja liikenteen valvontaa, mutta kun poliisi pääsee syvemmälle yhteiskunnan rakenteisiin alkaa ongelmaa tulla. Raha saa monen pään viiraamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi on tutkitusti syyllistynyt lukuisiin tietojen urkintarikoksiin. Tästäkin on kirjoitettu mediassa. Emme ole länsimaa emmekä oikeusvaltio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen tilanne on kuitenkin parempi kuin monessa länsimaassa, sillä esim. Yhdysvallat ja Britania ovat syyllistyneet pahempiin urkintarikoksiin ja muihin rikoksiin kansalaisiaan kohtaan, joten länsimaat eivät pääsääntöisesti ole oikeusvaltioita vaan poliisivaltioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei Suomi ole maantieteellisestikkään misään lännessä ,me olemme Valko-Venäjän kanssa samalla Itä-Euroopan aikavyöhykkeellä ,eli idässä , meidän hallintokulttuurissa on hyvin voimakkaat itämaiset piirteet. Ei oel kauan siitä ,kun viranomaiskaavakkeista poistettiin termi "ANOMUS" ,alamainen anoo, jotain ylhäältä . :):):)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Koko maassa vallitsee normaali ajokeli.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

OKT 250 neliöä omalla lähes hehtaarin tontilla lähellä palveluja, aah. Tarvittaessa palveluja saa rahalla, kun joskus se... Lue lisää...
VELATON NAUTISKELIJA

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image