Kommentoi

Siinä onkin Sipilälle visainen työsarka korjata kahden edellishallituksen tekemät munaukset, jotka ovat ajaneet maamme konkurssin partaalle...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ei ollut kyyti hääviä aiemman hallituksen silintereillä, ei liene häävimpää SSS-superillakaan, mutta toiveita on paremmasta neljän vuoden kuluessa, jos hallitustunnustelijaan on uskominen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arvatkaapa keltä nämä velkarahan korvaavat tulot valtiolle otetaan? Meiltä pienyrittäjiltä ja työntekijöiltä koska muilta ei ole ottaa. Meitä vaan alkaa olla liian vähän siihen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi on vauras balttian maa joka on leikkinyt liian pitkään vaurasta pohjoismaata, velaksi. Nyt pitää hyväksyä vähän kurjuutta, kyllä, juuri kaikkein köyhimpien osalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talous on kuralla kun Katainen ja Urpilainen osaamattomina hoitivat Suomen taloutta. Kataisen matematiikan arvosana oli kuutonen ja numerot ovat hänelle käsittämättömiä. Urpilainen on opettaja. Kummankaan meriiteillä ei palkattaisi vapailla markkinoilla toimitusjohtajaa ja taloudesta vastaavaa edes keskisuureen yritykseen.

Lisäksi homma meni niin, että Urpilainen oli mukana järjestämässä Kataista EU:n isopalkkaiseen hommaan suomalaisten maksamilla rahoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tunsin hyvin ansioituneen ja kansainvälisesti arvostetun professorin, joka oli kahdesti jäänyt luokallensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kummankin meriittinä oli " BILDERBERG-koulutus", joka ei edellytä omia aivoja. Bilderbergiläiset ajavat vain kaiken orjuuttavaa NWO, uutta maailmanjärjestystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Porvarien kyydissä auto kiiltelisi kuin uusi ja kuski on kuoleman kielissä. Kysynkin että kumpi on parempi vaihtoehto? Onko valtio ihmisiä vai tilintarkastajia varten? Taitaa olla piilotettua sarkasmia tässä piirroksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Porvarihallituksen "autossa" ei ole kattoa saati tuulilaseja. Kyyti tulee olemaan kylmää mutta ei porvareille vaan köyhille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

on tosiaan hyvä, ettei sdp ole hallituksessa. Nyt kun pikkuhiljaa muullekkin maailmalle selviää ettei Suomella olekkaan rahaa ja syöksymme sinne roskalainaluokkaan.
"Tasainen kyydin autosta olisi ruostunut vielä pohja ja katto pois.
Edelleen ihmettelen, miten tämä oppositiomme edes viitsii kommentoida leikkauksia, koska muuta ei jäljelle jää jos lainaa ei tipu ja rahat on loppu. -Vieläkään eivät ymmärrä että sitä rahaa vain ei voi jakaa loputtomiin edes niille jotka sen ansaitsisivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hassu juttu tässä on, että periaatteessa sitä rahaa todellakin voi jakaa loputtomasti. Sitä luodaan tyhjästä joka kerta kun pankki lainaa sitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minkähän kykypuolueen kyydissä tässä on viime aikoina oltu, kannattaisi jokaisen muistella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt selkisi meikäläisellekin, miksi meno on niin tasaisen ankeaa nyky-Suomessa. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Eipä siinä meno kiihdy, jos on valtioauto tuossa kunnossa. Huvittavinta on tosiaan tuo räksytys puolueilta, jotka olivat edellisessä hallituksessa, nyt ovat ulkopuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa 
jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä maan pohjoisosassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image