Kommentoi

Vielä hihhuloivat jollakin pääsiäisellä, risteilylakon uhalla! Haloo, tämä on niin taas tätä. Pääsiäisristeilyt olivat miljoona gogol simplex valovuotta sitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sana "risti" tuli käyttöön vasta toisella vuosisadalla (ja lainattiin pakanoilta). Arameankielinen Peshitta (vanhin tunnettu muuttamaton käsikirjoitus) käyttää termiä "paalu".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heh, valitettavasti olet ihan ulalla. Taitaa olla tuo paalu erään kuihtuvan lahkon opetuksia joka yrittää ottaa käyttöönsä Kristitty nimeä vaikka ovat pimeyden valtakunnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos väärin kirjoitin, niin osoita, missä kohdin. Olen lainannut tutkijoiden havainnot tarkalleen sen mukaan kuin on kirjoitettu, enkä minkään lahkon käsityksiä. Viittaan myös Paavaliin, kun hän sanoo. että ensimmäisenä kiinnitetään totuuden vyö. Jos poikkeaa totuudesta, putoaa kaikelta tuki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen kuihtuvan lahkon sydämen näin, ollessani heitä lähellä pari vuosikymmentä sitten. Pimeyden valtakunta se todellakin on. Monenlaista se sielun vihollinen tekeekin ihmisen harhauttamiseksi.
Muuten tuossa pilakuvassa tulee hyvin ilmi se, että joillekin ihmisille risti on hullutus ja nautinnot on tärkeämmät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiihkouskovaisille on mahdotonta puhua järkeä (olen yrittänyt), koska kaikki järkipuhekkin mitä yrittää kertoa ja argumentoida on "sielunvihollisen" työtä. Amerikkalaiset kristityt fundamentalistit mm. uskovat että Jumala laittoi dinosaurukset tänne koetellakseen heidän uskoaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image