Kommentoi

Hallituksen sote- ja opintotukisekoilut ovat lähes suoraan verrannolliset Suomen menestykseen talvikisailuissa eri puolilla Fenno-Skandiaa. Ei tiedä itkeäkö vai nauraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtavaa 4 vuotta istutaan ja valmistellaan lakiehdotuksia ja päätöksiä ja sitten kaikki vedetään vessasta alas viimeisenä päivänä... AIvan loistavaa - paljonko tämä lysti maksoikaan? 6000e / kk per edustaja? + 2000e matkakulut...

Toivottavasti ihmiset osaa nyt ensivaaleissa äänestää uusia kasvoja, sellaisia jotka eivät ole todistaneet vielä valehdelleensa päin naamaa joka kerta kun avaavat suunsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virkamiehet sai 4 vuotta taas palkkaa sotkien vaan hallituksen pasmoja, kohta seuraavakaan hallitus ei enää pysty muuttamaan tilannetta, joten tätä riemua tulee jatkumaan. On lysti maksaa veroja, kun tietää, että niillä työllistetään tuhansia virkamiehiä, jotka vain pyörittävät peukaloitaan, kun hallitus tekee U-käännöksiään... ja torpaa omia esityksiään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomuksen ja SDP:n viime viikkojen touhujen jälkeen tuntuu jopa siltä, että Sipilä ja Soini ovat kaksi järkevintä puoluejohtajaa, ehkäpä Haglundin kanssa. Stubbilla ja Rinteellä katosi viimeinenkin selkäranka ja molemmat yrittävät leikkiä oppositiopuolueen johtajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arkadianmäen leikkikoulun tarkkailuryhmä lähti onneksi vaalilomalle - Eivät ainakaan vähään aikaan pysty sotkemaan maamme asioita entistä pahemmin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

223 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Kuka ne työntekijöiden palkat neuvottelee? Ei ainakaan ytk Lue lisää...
Noo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.11.

Fingerpori

16.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image