Kommentoi

Onhan ne neljä vuotta sahanneet sitä kannatinpenkkiään! Jokohan se lopulta menee poikki?
Voihan se lopulta poikki mennä, kun oikeen urakalla vielä muutaman viikon sahailee!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pari vuotta sitten kitisi köyhille lisää, koska menee suoraan kulutukseen ja suosii talouskasvua; nyt takinkääntö päinvastaiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno homma, että jollain on rokeutta, keskustalla meni kepittäessä keppanan luiruntamiseksi oma kamppis. BZ on oivallinen sahuri ja talli täynnä nuoria misukoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan yleensäkään nuo poliitikot ihan viisaita ... hehe . Ei mithään tajua normaali ihimisen elämästä eikä varsinkhan pieneläkeläisen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailman kaikesta varallisuudesta ensi vuonna jo englantilaisen tutkimuksen mukaan uutisoitiin yli puolet omistavan yksi prosentti väestöstä. Johdonmukaisestihan se Zyskowicz puolustaa tämän yhden prosentin väestönosan tulojen edelleen kasvua. Kyllä siitä 99:stä prosentista silti riittävän moni pönkittää tuota sahausalustaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ben yllätti sekä positiivisesti, lähes vanhuuseläkeikäinen ukko tarttui ajankohtaiseen ongelmaan; että negatiivisesti, karsimalla köyhimpien etuisuuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtion rahantarve on saatava katkaistua. Koko ajattelumalli tulee muuttaa toiseksi. Valtion verotuloja on pienennettävä merkittävästi. Varallisuus tulee pysyä kansalla eikä suinkaan viedä veroina virkamieskoneistoon joka on Suomessa kasvanut jo yli puolen miljoonan hallinnon työntekijän kokoiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ,pakko on jotain säästöjä tehdä,ettei valtion velka kasva tätä vauhtia.Sais joku porukka jotain tehtyä,kun kukaan ei osaa(uskalla) päättää.Olisko parempi antaa tekemiset virkamiehille,ei olisi päättämisvaikeuksia,pelkoa uudelleenvalinnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Velkaa joutuu, eli pitää, ottaa lisää. Valtio jos pistää taas höyläkset käyntiin vielä kovempina niin kansantalous joutuu vielä pahempaan lamaan. Kun tulee lisää työttömiä niin veronmaksajien määrä vähenee ja valtion tulot pienenevät entisestään. Sitä taas seuraa lisää leikkauksia.
Ei kuulosta hyvältä. Eihän?

Lisää velkaa elvytykseen ja karsitaan niitä turhia menoja. Normaalikansalaisista, ei siis poliittisesti 'ansioituneista' pitäisi muodostaa komitea, tai muu ryhmä, joka kävisi valtion budjetin läpi ja poistaisi sieltä omasta mielestään turhat menot.
Sillä saataisiin paras säästötulos aikaiseksi. Ei leikkaamalla ja höyläämällä.

Idea on vapaasti käytössä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa nähdä mikä soppa se tästäkin tulee herrat kiristää kansan vyötä joka ei ole enään lantiolla vaan se noussut kohti kaulaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömyysturva

Tai sitten uudistus kannustaa työttömiä ottamaan ja etsimään töitä ja jopa muuttamaan työn perässä sinne missä sitä on. ... Lue lisää...
Tai sitten töihin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image